Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Locatie naam:

Avanade - Utrecht

Datum:

07-Nov-2019 - 07-Nov-2019

:

05:00pm - 09:00pm Central

Evenement omschrijving

Wil jij kennismaken met een bedrijf dat de kracht van technologie gebruikt om het dagelijks leven te verbeteren en daarmee écht een verschil maakt? Kom dan naar de Avanade Experience Day op 7 november. Op deze dag kan je op een informele manier kennismaken met de één van de leidende consultancy organisaties op het gebied van Microsoft Technologie. Avanade is de ideale omgeving waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen en projecten uitvoeren voor grote klanten.


Ben jij hbo of wo student en heb je een passie voor IT en consultancy? Zoek dan niet verder en meld je aan voor de Avanade Experience Day! Aanmelden kan via de knop 'Solliciteren' en kan tot 1 november.


Onze Experience Day vormt de uitgelezen kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt en te ontdekken welke mogelijkheden Avanade jou te bieden heeft. Zo kan je meer te weten komen over de mogelijkheden van afstuderen bij Avanade of oriënteer je op je eerste baan. Onder het genot van borrel en een puntje pizza eten brengen we je in aanraking met de verschillende Talent Communities binnen Avanade. Onze consultants nemen je mee in hun carriere en de projecten die ze doen bij onze klanten. Tijdens de Experience Day zullen er verschillende consultants aanwezig zijn om je meer te vertellen over al onze teams en TaCo’sBen je enthousiast geworden? Meld je dan met je CV aan via de knop ‘Solliciteren’ en dan zien wij je op donderdag 7 november! 


Programma:
Inloop: 17.00
Introductie en borrel: 18.00
Kennismaking TaCo’s: 18.30-20.00
Hapje eten en afsluiting: 20.00-21.30


Heb je vragen of ondervind je problemen met je aanmelding? Neem dan vooral contact op met sanne.sap@avanade.com

Nu solliciteren

Deel dit evenement:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 24 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.