Country:

Norway

Cities:

Oslo

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

Avanade er en verdensledende leverandør av konsulenttjenester, med over 60.000 ansatte i 26 land. Selskapet eies av Accenture og Microsoft. Vårt fokus er digital transformasjon av de største virksomhetene, både i Norge og internasjonalt. Felles for oss alle er en ektefølt lidenskap for innovasjon og teknologi, og et genuint ønske om å utvikle forretningskritiske løsninger som forbedrer hverdagen til våre kunder. Vårt tette samarbeid med Microsoft og Accenture, og vår globale leveransemodell gjør oss unike i markedet. I løpet av et år leverer vi mer enn 800 prosjekter globalt, og vi tilbyr våre konsulenter muligheter for karriereutvikling både i Norge og internasjonalt. 


Hvorfor velge Avanade? Fordi her får du muligheten til å gjøre teori om til praksis underveis i din studietid!

I Avanade er forretning og teknologirådgivning ikke bare vår karriere, men vår store lidenskap. For oss betyr det mer enn bare å jobbe med ny innovasjon – det betyr å bruke teknologi for å løse forretningsutfordringer på måter som utgjør en reell forskjell for oss, våre kunder, og verden. Hvis du har en genuin interesse for teknologi og løsningsutvikling, kan Avanade tilby flere nye og spennende muligheter. 

Du vil være omringet av flotte og kunnskapsrike kolleger, og derfor ha muligheten til å bygge og utvide ditt nettverk lokalt, på et nordisk nivå og globalt. Du vil arbeide med høyt kvalifiserte Microsoft-eksperter, bli trent profesjonelt og være en del av teamet som hjelper våre kunder med å oppnå resultatene i et miljø der folk blir inspirert til å være best. 


Du vil ta kurs, bli introdusert til vår virksomhet og våre prosesser. Du får din egen karriererådgiver som kan hjelpe deg med alt du trenger for å lykkes i Avanade. 


Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

Vi ser etter deg som: 

  • Går på 4. semester ved en av Institutt for teknologi ved Høyskolen Kristiania
  • Snakker og skriver godt både på norsk og engelsk
  • Har lidenskap for teknologi
  • Har gode presentasjons- og kommunikasjonsferdigheter
  • Ønsker å lære om forretning og ulike bransjer

Industry Bachelor i samarbeid med Høyskolen Kristiania og Avanade gir deg verdifull praksis i studietiden

Som industribachelor-student i Avanade vil du i løpet av 1,5 år arbeide aktivt sammen med kunden for å utnytte det fulle potensialet i informasjon som kunden har i sine forretningsløsninger. Vi vil investere i din læring, vekst og utvikling, fordi vi vet at vi er mest vellykket når våre medarbeidere er på sitt aller beste. Vi i Avanade har fokus på mangfold og ønsker å øke kvinneandelen i IT-bransjen. Derfor oppfordrer vi kvinner til å søke. 


Ble du interessert? Søk i dag!

Vedlagt din søknad/CV ønsker vi din midlertidige karakterutskrift
Søknadsfrist er 24.03.23 og søkere vil bli behandlet etter endt søknadsfrist.