Avanades Privacyverklaring inzake Werving en Indienstneming

Draagwijdte en toepassing

Als u de online informatiebronnen voor een carrière bij Avanade gebruikt, verzamelen en verwerken wij uw persoonsgegevens voor wervingsgerelateerde doeleinden.

We kunnen ook cookies en andere traceertechnologie gebruiken, evenals dezelfde technologieën die we voor Marketing gebruiken (waaronder databases voor klantenrelatiebeheer (CRM), gerichte e-mails & combinatie en analyse van persoonsgegevens) om personen een gepersonaliseerde online ervaring te bieden, om relevante informatie over loopbanen en kansen bij Avanade te sturen en om de effectiviteit van onze wervingsinspanningen en -bronnen te analyseren.

Meer informatie over hoe uw gegevens door Avanade zullen worden gebruikt tijdens het wervingsproces vindt u hier of op de Carrièrewebsite.

"Hoewel mijn doelstellingen duidelijk omschreven zijn, krijg ik voldoende vrijheid om mijn sterke kanten te benutten en klanten te helpen met het oplossen van bedrijfsproblemen."

Yuka Shinkawa, Senior Consultant, Infrastructure

Tokyo, Japan

"Het hele UX-team is uitstekend. We hebben de mogelijkheid om aan grote projecten te werken die een enorme impact hebben op onze klanten en hun klanten. Elke dag is een gelegenheid om mijn vaardigheden aan te scherpen."

Austin Govella, Group Manager, Experience Design

Houston, Texas, Verenigde Staten

"Bij Avanade heb ik het gevoel dat ik deel uitmaak van één grote familie. Iedereen is er voor elkaar. Met ieders mening wordt rekening gehouden en niemand wordt buitengesloten."

Mikayil Bekooglu, Analyst, CRM

Walliselle, Zwitserland

"Na tien jaar bij Avanade vertrok ik, maar binnen een jaar vroeg ik me af waar ik echt gelukkig van werd op het werk. Waardoor ik weer terugkwam bij Avanade."

Michael Vire, Group Manager, Software Engineering

Chicago, Illinois, Verenigde Staten

"Als Solution Developer weet ik dat mijn mening en ideeën gewaardeerd worden en dat we allemaal van elkaar leren wanneer we deze delen. Ik ben er dankbaar voor dat ik deel uitmaak van een betrokken team waarin iedereen actief deelneemt om een gemeenschappelijk doel te bereiken."

Chris Liu, Analyst, Software Engineering

Selangor, Maleisië