Land:

Nederland

Steden:

Amsterdam

Vakgebied:

Leveringsbeheer

Functieomschrijving

Avanade is op zoek naar een Service Manager om ons Managed Services team te versterken. Heb je ervaring met het succesvol onderhouden en verbeteren van Microsoft applicaties, infrastructuur en werkplekken? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de vacature die je zoekt!  

 

Job description 

Als Service Manager maak je continu de afweging tussen het garanderen van een betrouwbare dienstverlening en het implementeren en verbeteren van IT-oplossingen. Een van de doelstellingen die jij hebt als Service Manager bij Avanade is om er voor te zorgen dat onze klanten meegroeien met de nieuwe mogelijkheden die het Microsoft platform biedt. Veel van onze klanten maken gebruik van Microsoft Cloud oplossingen en kiezen er daarmee automatisch voor om up-to-date te blijven met de ontwikkeling van nieuwe technologieën. 


Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met de verschillende stakeholders binnen de organisatie. Je managed de verwachtingen van je klant en interne stakeholders en houdt ze op de hoogte door middel van regelmatige meetings en rapportages. Als Service Manager word jij door jouw klant(en) gezien als een trusted partner als het gaat om het beheer en de vernieuwing van de oplossingen van Microsoft. Het kan zijn dat je als Service Manager full-time werkzaam bent voor één klant of dat je je tijd dient te verdelen over meerdere klanten.


Afhankelijk van de wensen van je klant kan het zo zijn dat je de service management processen conform ITIL inricht of dat een DevOps manier van werken beter aansluit. Van jou wordt verwacht dat je als Service Manager in beide mogelijkheden goed kan functioneren en dat je hierin ook je Avanade team aanstuurt en motiveert om een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening te leveren. De teams waar je leiding aan geeft kunnen zich volledig on-shore, near-shore of off-shore bevinden of kan een combinatie zijn van deze drie scenario’s.


Er is ruimte en oprechte aandacht voor de mens achter je functie als Service Manager. Dit wordt onder andere gestimuleerd door onze trainingsmogelijkheden en je persoonlijke Career Advisor.   

 

Jij maakt het verschil omdat: 


 • Je ervaring hebt als Service Manager en je kan de juiste balans vinden tussen operationele stabiliteit en het implementeren van continue verbeteringen;  
 • Je een betrouwbare partner bent voor onze klanten omdat je relaties kan onderhouden op verschillende niveaus in de organisatie;
 • Je jezelf en je ideeën kunt presenteren en de wijze waarop je dit doet aan kunt passen aan je publiek;  
 • Je ervaring hebt met Microsoft Cloud oplossingen, dit is een pré;
 • Je ervaring hebt met methodieken zoals DevOps en Kanban, dit is een pré;   
 • Je in staat bent een team coachend te leiden;
 • Je helder communiceert in zowel Nederlands als Engels;  
 • Je zowel je uitstekende analytische skills als je empatische vermogen weet in te zetten;  
 • Je ervaring hebt met het samenwerken met near-shore en off-shore teams, dit is een pré;
 • Je samen met je team impact wil maken bij onze klanten, en hier het beste resultaat wil neerzetten.

 

  
Wij zijn trots op:  


 • Onze klanten, waarvoor wij dagelijks het verschil maken met onze collega’s die ervoor zorgen dat we allemaal werken in een prettige en gezellige sfeer;  
 • De serieuze carrièremogelijkheden, waar je samen met je Career Advisor aan werkt en waarvoor je gebruik kunt maken van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;  
 • De mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd in te zetten voor corporate responsibility of een goed doel;  
 • Onze arbeidsvoorwaarden: een mooie bonusregeling, telefoon en laptop, mobiliteits vergoeding óf een leaseauto, pensioenregeling, trainingsmogelijkheden, mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur) en nog vele andere extra’s.  

 

Voel jij de match? 

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in het Engels te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Je hoort snel van ons!   

  
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange! Of kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.  

 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is de toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten en cloudservices, en zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen op het Microsoft-ecosysteem. Onze professionals combineren innovatieve ideeën met technologische, zakelijke en branche-expertise voor een echte impact op onze klanten en hun klanten en medewerkers. Wij zijn de drijvende kracht achter de Accenture Microsoft Business Group en helpen bedrijven met behulp van het Microsoft-platform klanten tevreden te stellen, medewerkers alle benodigde tools te geven en processen te optimaliseren. Avanade heeft 50.000 medewerkers in 26 landen die samenwerken aan innovatieve ideeën. In deze samenwerkingscultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.nl.