Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Je krijgt energie van het bouwen van software in een object georiënteerde taal en hebt al gave dingen gedaan met C# of Java tijdens je studie of werk. Je krijgt een kick van nieuwe technologieën en het lijkt je een uitdaging om een nieuwe programmeertaal te leren in een traineeship tot CRM Developer. Wij implementeren het Microsoft Dynamics CRM platform als CRM (Customer Relationship Management) oplossing bij onze klanten. Het eerste deel van de traineeship bestaat uit een algemene Dynamics CRM training en een specifieke Development training waar je de programmeertalen C# en JavaScript gaat leren. Al snel word je onder begeleiding aangehaakt op een project om je kennis in de praktijk te brengen. 
Het lijkt je gaaf om als Junior Developer met je team te sparren over de beste manier om de gewenste functionaliteiten te bouwen in Microsoft Dynamics CRM. Vervolgens bouw je mee aan de oplossing met een projectteam waarbij je wordt gecoacht door meer ervaren collega’s. 

Wij richten ons op de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, dit betekent voor jou dat je samen met je Avanade collega’s meewerkt aan grote projecten bij toonaangevende bedrijven. Hierdoor werk je in een afwisselende omgeving en is geen dag hetzelfde. Je krijgt te maken met de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen als ontwikkelaar binnen Microsoft Dynamics CRM, maar ook in SQL Server, .NET en Business Intelligence oplossingen. 

“Wat ik het mooiste vind aan CRM binnen Avanade is dat je niet alleen midden in de digitale workplace revolutie zit, maar daarbij uitdagende projecten kan doen met leuke collega's. Daarnaast zijn er binnen Avanade meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en de internationale communities van collega’s die meer dan bereid zijn elkaar te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kun je met ondersteuning van je Career Advisor zelf richting geven aan je carrière en werken met de Microsoft-technieken die jou enthousiast maken.” - Reno, CRM Developer bij Avanade.

Jij maakt het verschil omdat: 
 • je Microsoft-technologie als een uitdaging ziet;
 • je reeds ervaring hebt met programmeren in C# of Java tijdens je studie of werk;
 • je goede communicatieve vaardigheden hebt;
 • Je over een afgeronde Bachelor of Master opleiding beschikt richting Informatica of aanverwante studie.

Wij zijn trots op:
 • onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
 • onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)! 
 • de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
 • de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
 • de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): salaris, leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.

Voel jij de match?
Herken jij jezelf in de vacature en wil je kennis met ons maken? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via 030 303 5432. 
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.