Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Beschik jij over de volgende “cliché” eigenschappen: “verbinder”, “humor”, “mensen-mens” en wil je werkervaring opdoen bij een internationaal bedrijf? Mooi, dan zoeken wij jou ter aanvulling van ons dynamische recruitment team!  


Wat ga je doen?

Aan het begin van jouw stage bepalen we samen waar jij je op zal richten tijdens je stage. Zo kan jouw focus bijvoorbeeld liggen op: het opstellen van eventstrategie, marktonderzoek/doelgroep analyse, diversiteit, communicatie/marketing, selectiestrategie etc. Hierdoor kan jij je eigen stempel drukken op de stage en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren! Wanneer jij opzoek bent naar een afstudeerstage gaan we samen met jou aan de slag om een afstudeeronderzoek te bepalen. De lengte en invulling van de stage gaan in overleg en een onderzoek is geen verplicht element van de stage.


Als stagiair binnen het recruitment team van Avanade, krijg je de kans om veel te leren over arbeidsmarktcommunicatie, social media, de organisatie van evenementen en stagemarkten. Je staat als recruitment stagiair midden in de organisatie, waardoor je veel collega’s leert kennen en alles meekrijgt binnen Avanade. 


Tijdens je stage word je begeleid door je recruitment collega’s en kan je altijd om hulp vragen. Ons team bestaat uit 3 enthousiaste recruiters die je alles kunnen leren over (IT) recruitment in de breedste zin. Daarnaast werken wij nauw samen met het HR-team, waardoor je ook mee kan kijken met de HR-businesspartners.


Jij maakt het verschil omdat:

  • Jij opzoek bent naar een leuke stage;
  • Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels;
  • Je initiatief durft te nemen;
  • Je enthousiast, creatief en gemotiveerd bent (om er nog maar wat clichés in te gooien 😉)


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.