Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

 Durf jij het aan om zelf content te creëren en te verspreiden voor een IT-consultancy organisatie die voor dé top 500 bedrijven van Nederland werkt? Kan jij, je creativiteit kwijt in social media en gaat jouw hart sneller kloppen van het organiseren van events? Dan is dit een leuke en leerzame stage voor jou. Avanade is namelijk op zoek naar een meewerkstagiair(e) vanaf februari 2019 die als onderdeel van ons marketingteam gaat helpen bij campagnes, events en het creëren van content voor social media. 

Avanade is de drijvende kracht is op IT-gebied achter een groot scala bedrijven in Nederland maar op het gebied van naamsbekendheid valt er nog winst te behalen. Ons marketingteam houdt zich hier dagelijks mee bezig door o.a. toffe campagnes op te zetten van het begin tot het einde. Wist jij bijvoorbeeld dat wij het best bewaarde geheim van Nederland zijn? Daarnaast organiseren zij jaarlijks events zoals Inspire, een grootse dag waarin diverse sprekers, (potentiële) klanten en collega’s elkaar inspireren op het gebied van de nieuwste Microsoft technologieën. Ook het opstellen en uitvoeren van een sociale mediastrategie is een van de vele werkzaamheden die in de handen van het marketingteam ligt. 

Als marketing stagiair bij Avanade wordt je deel van ons enthousiaste team. Je krijgt goede begeleiding van onze Marketing professionals en jij gaat je o.a. bezighouden met het creëren van content, het organiseren van toffe events en het opzetten van interne en externe campagnes. Je krijgt hierin ook voldoende ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende opdrachten.

Denk aan:

 • Creëren van (video) content voor nieuwsbrieven en social mediakanalen
 • Organiseren, coördineren en editen van mooie promotievideo’s
 • Creëren van advertenties, banners en flyers
 • Onderhoud van social mediakanalen
 • Bedenken van een communicatieplan rondom het aanbod van Avanade
 • Mogelijkheid om te combineren met een opdracht vanuit je studie


“Bij Avanade word je direct beschouwd als volwaardige collega, ook al ben je vooral nog lerende op verschillende vlakken als stagiaire. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen op je eigen manier. Je stagecoaches stimuleren je om het beste van jezelf te laten zien. Zij zullen stand-by staan bij projecten waar je mee aan de slag gaat, maar ze geven je vooral de vrijheid om zelf keuzes te maken in je verantwoordelijkheden. Dat vond ik erg fijn. Daarnaast voelde ik me echt thuis in de organisatie, mede door de diversiteit in collega’s en de ruimte voor groei. Ik leerde enorm veel van verschillende collega’s en medestagiaires tijdens mijn stageperiode.” Queenie, stagiaire marketing.

Wij willen jou omdat

 • Je een enthousiaste 3e of 4e jaars student HBO Marketing of communicatie bent of een gerelateerde opleiding volgt.
 • Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Creativiteit en affiniteit met IT bij jou niet ontbreken;
 • Je overweg kunt met software, zoals InDesign, Photoshop en Premiere Pro;
 • Je ervaring hebt in het opzetten van marketing gerelateerde activiteiten.

Wij bieden je

 • Een leuke en leerzame stageomgeving per 1 september 2018;
 • Een uitstekende begeleiding en de mogelijkheid om samen te werken in een team van Marketing professionals;
 • €500,- stagevergoeding voor bachelor en €600,- stagevergoeding voor master;
 • Een laptop om mee te werken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Heb je vragen of wil je meer horen over onze ervaringen bij Avanade? Bel dan met een van onze recruiters, Rianne Coenen of Emma van den Berg via 030 307 4000.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Instagram www.instagram.com/avanadenederland of op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.  


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.