Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Heb jij een brede marketinginteresse en ben je enthousiast om je kennis in de praktijk te brengen én nieuwe ervaringen op te doen op het gebied van marketing? Bij Avanade zoeken we een stagiair die wil kennismaken met de vele aspecten van het marketing en communicatie vak en aan de slag met eigen projecten in plaats van alleen meekijken en koffie halen 😉 Herken jij jezelf hierin? Zoek dan niet verder en bekijk snel de vacature van Avanade hieronder!

Ken je ons nog niet? Dat kan kloppen, want ons marketingteam zoekt nog een stagiaire die ons helpt met creatieve campagnes, de organisatie van toffe events en het creëren van (online) content voor o.a. meer naamsbekendheid! Ondanks dat wij een internationaal IT-consultancy bedrijf zijn, met wereldwijd 30.000 man sterk, valt hier nog veel winst te behalen. 

Als marketing stagiair bij Avanade krijg je goede begeleiding van onze marketing professionals, ben je betrokken bij internationale campagnes en krijg je veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende opdrachten, zoals: 

 • Het creëren van (video) content voor onze interne en externe communicatie platforms
 • Onderhouden van social mediakanalen met eigen content 
 • Het organiseren van evenementen, zoals: Ignite on Tour, Woman in Tech, Inspire etc.
 • Recruitment helpen met onder andere arbeidsmarktcommunicatiecampagnes


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat….

 • Je minimaal derdejaars student bent van Communicatie, Marketing, Business Management, Media & Entertainment, Economie of een andere gerelateerde studie
 • Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Creativiteit en affiniteit met IT bij jou niet ontbreken;
 • Je overweg kan met software, zoals InDesign, Photoshop en Premiere Pro;
 • Ervaring met Adobe Cloud is een pré;
 • Je ervaring hebt in het opzetten van marketing gerelateerde activiteiten.


Avanade biedt jou….

 • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
 • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken en je werkuren zelf in te vullen.
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Marketing Professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
 • Een laptop en telefoon om mee te werken.
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

 

Solliciteren

·        Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Jette van Beek 06 43 61 44 07. Jette is het beste bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag. 

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.