Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Ben jij een creatieve, sociale en enthousiaste Marketing student en ben je op zoek naar een stage? Dan zoeken wij jou! Bij Avanade zijn we namelijk op zoek naar een stagiair om ons te ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie.  

 

Avanade is een internationaal IT-Consultancy bedrijf met ruim 30.000 werknemers wereldwijd. Als innovatieve organisatie zijn wij telkens op zoek naar nieuwe manieren om onszelf neer te zetten en hier kan jij ons als marketing stagiair bij helpen! Je gaat aan de slag met het bedenken van creatieve campagnes, het organiseren van toffe evenementen en het creëren van (online) content voor o.a. meer naamsbekendheid 

 

Als marketing stagiair bij Avanade krijg je goede begeleiding van onze marketing professionals, ben je betrokken bij internationale campagnes en krijg je veel vrijheid om je creativiteit in te zetten en zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende opdrachten, zoals: 

- Het creëren van (video) content voor onze interne en externe communicatie platforms
Onderhouden van social mediakanalen met eigen content  
- Het organiseren van evenementen, zoals: Ignite on Tour, Woman in Tech, Inspire etc. 
- Recruitment ondersteunen met onder andere arbeidsmarktcommunicatie campagnes 

‘'Bij Avanade word je uitgedaagd om jouw kwaliteiten volledig in te zetten en te ontwikkelen. Daarnaast draai je volledig mee in het team en leer je vanaf dag één nieuwe dingen van en met elkaar.’' - Esther, Marketing stagiair  

Wij bieden jou:

  • Een uitstekende begeleiding en de mogelijkheid om samen te werken in een team van (internationale) marketing professionals

  • Een laptop om mee te werken.

  • Mogelijkheid om te combineren met een opdracht vanuit je studie 


Wij zoeken jou, omdat:  

  • Je een 3e of 4e jaars student HBO Marketing of communicatie bent of een gerelateerde opleiding volgt. 

  • Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling

  •  Creativiteit en affiniteit met IT bij jou niet ontbreken; 

  • Je overweg kan met software, zoals InDesign, Photoshop en Premiere Pro;

  • Je ervaring hebt in het opzetten van marketing gerelateerde activiteiten. 


 

Solliciteren 

Herken jij jezelf in deze vacature en ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Heb je vragen of wil je meer horen over onze ervaringen bij Avanade? Bel dan met de recruiter Sanne Sap via 06-12103659 of Anneke de Boer via 06-46358960.  

 

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Instagram www.instagram.com/avanadenederland of op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.   

 

 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.