Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Stage HR

Ben jij op zoek naar een stage in de HR? Je bent 3e jaars student (HBO/WO) en je wilt de sfeer proeven als stagiair bij een sfeervolle internationale organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een enthousiast en ondernemend HR team en profileren onszelf actief binnen de organisatie. We werken nauw samen met onze Business Unit Leads om te weten wat er speelt. Verder staat integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel binnen ons team. Om dit te waarborgen hebben we regelmatig overleg en een vaste maandelijkse HR meeting. Ons HR team bestaat uit zeven collega’s; drie Recruiters, één HR business partner, twee HR officers en een HR Manager.

Als HR stagiair kom jij ons team versterken op het gebied van onze operationele HR-processen. Binnen jouw stage ga jij je bezighouden met onder andere; ziekteverzuim, salarisadministratie, contractmanagement, het verwerken van mutaties, het uitvoeren van het uitdienst beleid, het bieden van ondersteuning bij de organisatie en natuurlijk het beantwoorden en opvolgen van HR vragen vanuit onze collega’s. Naast deze structurele werkzaamheden, vragen we jou een nieuwe versie van ons employee handbook te schrijven. We hebben sinds kort een website voor het zoeken van alle HR informatie. Graag willen we ons employee handbook hierop aan laten sluiten. Daarnaast kan en zal er van alles op je pad terecht komen dat je met beide handen kunt aangrijpen. Op deze manier beslaat jouw rol alle facetten van het HR-vak en is elke dag weer anders. De afwisseling maakt de stage zo dynamisch en leuk! 

 

“Ik ben ontzettend trots op Avanade en op het feit dat ik bij deze Top Employer stage heb mogen lopen. Bij Avanade krijg je de mogelijkheid om veel te leren, jezelf te ontwikkelen en om het beste uit jezelf naar boven te halen. Er is voldoende ruimte om ‘aan te pakken’. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheden en veel afwisselende taken, waardoor de stage een echte uitdaging is. Je collega’s staan altijd voor je klaar en zijn te allen tijde bereid om je te helpen. Avanade is één grote familie waar jij je zeker thuis gaat voelen, dit merkte ik al in de eerste week van mijn stage. Bij Avanade heerst er een informele en vooral open bedrijfscultuur waardoor je niet alleen een leerzame maar ook leuke periode gaat beleven! Go orange, go Avanade.” – Feray Hanoglu, HR Officer

 

Dit zijn wij

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rond lopen. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Je kan flexibel werken en meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en kwartaallijkse clubmeetings. Niet voor niets is Avanade al zes jaar op rij Top Employer gecertificeerd!Wij willen jou omdat...

  • Je in je 3e jaar van een HBO/WO Human Resource Management, Arbeids- & Organisatie Psychologie of gerelateerde opleiding zit.
  • Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels. Schritelijke communicatievaardigheden in het Engels is een pré.
  • Je gestructureerd werkt.
  • Je creatief, enthousiast en gemotiveerd bent.

 

Avanade biedt jou..

  • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
  • De mogelijkheid om samen te werken in een team van HR professionals met intensieve begeleiding.
  • €500,- stagevergoeding voor 40 uur per week. 
  • Een laptop en telefoon om mee te werken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. 

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met een van onze recruiters, Wousje Vonkeman via 06-37439808/ 030-303 5432 of mail nl.recruitment@avanade.com

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.