Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage in de HR? Bij Avanade zoeken wij een bachelor of master student die wil meewerken in een sfeervolle internationale organisatie en daarnaast onderzoek gaat doen naar learning and development binnen onze organisatie. Zie jij jezelf als sociaal vaardig en heb je interesse in HR? Lees dan snel verder!

Wij zijn een enthousiast en ondernemend HR team en profileren onszelf actief binnen de organisatie. We werken nauw samen met onze Business Unit Leads om te weten wat er speelt. Verder staat integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel binnen ons team. Ons HR team bestaat uit vier collega’s;  één HR business partner, twee HR Business Analysten en een HR Manager. Daarnaast werken we nauw samen met het recruitment team.

Een van de speerpunten van ons HR-beleid is learning and development. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen op zowel technisch als op sociaal vlak. Om die reden bieden wij onder andere verschillende trainingen aan onze medewerkers. De opdracht waar je je tijdens deze stage mee bezig gaat houden is dan ook gericht op learning and development. Je gaat onderzoek doen naar de voorkeur van de leerstijlen van onze medewerkers op verschillende ervaringsniveaus binnen onze organisatie en hun kijk op ons trainingsaanbod onderzoeken.

Als HR stagiair kom jij ons team ook versterken op het gebied van onze operationele HR-processen. Binnen jouw stage ga jij je bezighouden met onder andere; ziekteverzuim, ondersteuning trainingsactiviteiten, contractmanagement, het verwerken van mutaties, het uitvoeren van het uitdienst beleid en het bieden van ondersteuning aan HR collega’s. Naast deze structurele werkzaamheden, kan en gaat er van alles op je pad terecht komen dat je met beide handen kunt aangrijpen. Op deze manier beslaat jouw rol alle facetten van het HR-vak en is elke dag weer anders. De afwisseling maakt de stage zo dynamisch en leuk! 

Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand om ons team te komen versterken. Ben jij iemand die sterk communicatief vaardig is, leergierig en bezit je goede schrijfvaardigheden? Solliciteer dan snel met je CV en een motivatiebrief via de knop hieronder!

 

‘’Tijdens je stage bij Avanade krijg je niet alleen de mogelijkheid om je kennis te verbreden maar ook om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid waardoor het een uitdagende stage is. Als stagiaire leer je over alle facetten binnen HR, dus afwisseling is er genoeg. Maar wat mij het meest aanspreekt is de werk cultuur die er heerst, iedereen is open en staan voor je klaar!’’ – Annabelle, HR Stagiair


Dit zijn wij

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rond lopen. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Je kan flexibel werken en meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en kwartaallijkse clubmeetings. Niet voor niets is Avanade al zes jaar op rij Top Employer gecertificeerd!Wij willen jou omdat...

 

Avanade biedt jou..

  • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
  • De mogelijkheid om samen te werken in een team van HR professionals met intensieve begeleiding.
  • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week. 
  • Een laptop en telefoon om mee te werken.

Over Avanade

Avanade levert bedrijfstechnologische oplossingen, cloud en managed services die klanten helpen om in de huidige digitale wereld optimale bedrijfsresultaten te behalen. Deze oplossingen worden ontwikkeld op basis van inzicht, innovatie en expertise in Microsoft-technologieën. Avanade is een bedrijf waar je jezelf herkent in de 400 collega’s. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd en onderdeel van een grote familie voelt. Bij ons kun je veel trainen,  uitdagingen aangaan met nieuwe technologieën én kan je flexibel werken. Avanade is in 2000 opgericht door Accenture en Microsoft Corporation. Daarnaast is Accenture voor het merendeel eigenaar van Avanade. Er werken ruim 30.000 professionals voor Avanade in meer dan 22 landen wereldwijd. 


Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. 


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met een van onze recruiters, Anneke de Boer via 06-46358960 of Sanne Sap via 06-12103659.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.