Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Change Enablement

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze masterstudent, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft.

Avanade Advisory Services helpt onze klanten bij de realisatie van hun visie. We stellen de mens centraal en zoeken een balans tussen de behoeften van technologie, gebruikers en zakelijke vereisten. Verandermanagement: de menselijke factor blijkt een grote uitdaging voor bedrijven die werken aan een digitale transformatie. Ons Change Enablement team bereidt onze klanten voor op alle nieuwe mogelijkheden en technologieën en gaat daarbij zo te werk dat uiteindelijk alles en iedereen beter presteert. Wat onze klanten terugzien in hun bedrijfsresultaten.


Opdracht omschrijving:

Wereldwijd maken veel organisaties gebruik van de functionaliteit van Microsoft Office 365. Met Microsoft Office 365 wordt gemakkelijk een moderne werkplek gecreëerd. Maar hoe meet je het succes van deze moderne werkplek? Hoe toon je aan dat het daadwerkelijk waarde creëert? Wat levert het op en wat niet? Deze vragen spelen binnen Change Enablement een grote rol. Voor klanten vraagt de implementatie van Microsoft Office 365 een grote investering, zowel in kosten als voor de medewerkers. Wij willen ze meer inzicht bieden over wat het hun oplevert.

Binnen deze afstudeeropdracht vragen we je na te denken op welke wijze wij de waarde creatie van O365 aantoonbaar kunnen maken aan onze klanten. Op basis van je onderzoek breng je een advies uit en beschrijf je een nieuwe service offering met een stappenplan voor implementatie.


Wil jij jouw scriptie schrijven binnen Avanade’s Change Enablement Talent Community? Ben jij een gemotiveerde masterstudent en wil jij onderzoek doen naar actuele IT-vraagstukken en overweeg je een toekomst in de consultancy? Solliciteer direct via de website met je cv en motivatiebrief. 


Jij maakt het verschil omdat:

  • Je bezig bent met het laatste jaar van een master in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Economie, Information Management, Business & ICT, Organisatiewetenschappen of aanverwant;
  • Je interesse hebt in consultancy;
  • Je analytisch sterk bent en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.