Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Beschik jij over de volgende cliché eigenschappen: verbinder, “humor”, mensen-mens” en wil je werkervaring opdoen bij een internationaal bedrijf? Mooi, dan zoeken wij jou om ons dynamische recruitment team te komen versterken!   

 

Wat ga je doen?  

Als stagiair of werkstudent binnen het recruitment team van Avanade, krijg je de kans om veel te leren over arbeidsmarktcommunicatie, social media, de organisatie van evenementen en stagemarkten. Daarnaast houd jij je, net als wij, bezig met het werven en selecteren van (internationale) kandidaten, het inplannen van sollicitaties en de succesvolle afhandeling van de sollicitatieprocedure. Je staat als stagiair midden in de organisatie, waardoor je veel collega’s leert kennen en alles meekrijgt van Avanade. Deze stage is de uitgelezen kans om praktijkkennis op te doen over wervingsprocessen en om mee te maken hoe het is om deel uit te maken van een groeiende organisatie. Tijdens deze stage ga je je focussen op campus recruitment en krijg je de vrijheid om je creativiteit in te zetten voor het organiseren van evenementen voor studenten. 

Je krijgt begeleiding van je recruitment collega’s en die kan je altijd om hulp vragen. Ons team bestaat uit vijf enthousiaste recruiters die je alles kunnen leren over (IT) recruitment in de breedste zin. Daarnaast werken wij nauw samen met het HR-team, waardoor je ook mee kan kijken met de HR-businesspartners. 

 

‘'Mijn stage bij Avanade heb ik ervaren als een enorm leerzame tijd. In het begin komt er heel wat op je af, maar dit betekent dat je ook ontzettend veel leert. Je krijgt de verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen creativiteit in te zetten voor het organiseren van evenementen. Ik had nooit verwacht om in zo’n korte tijd over zoveel aspecten van het recruitmentproces te leren. Daarnaast is Avanade echt een top organisatie om voor te werken qua sfeer, mensen, flexibiliteit en borrels!’' - Sanne, Recruitment stagiair 

 

 

Wij bieden jou:  

  • Een stage/bijbaan per 1 februari 2020

  • €500,- stagevergoeding voor bachelor-studenten, €600,- stagevergoeding voor master-studenten, werkstudent naar rato 

  • Een uitstekende begeleiding en de mogelijkheid om samen te werken met ervaren recruiters 

  • Een laptop en telefoon om mee te werken 

 

Wij willen jou, omdat 

  • Jij opzoek bent naar een leerzame stage of werkstudentschap op het gebied van recruitment 
  • Jij een student HBO/WO HRM, Arbeids- & Organisatiepsychologie, Psychologie, Communicatie bent of een verwante studie volgt 
  • Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels 
  • Je initiatief durft te nemen 
  • Je enthousiast, creatief en gemotiveerd bent (om er nog maar wat clichés in te gooien 😉) Solliciteren 

Herken jij jezelf in deze vacature en ben je geïnteresseerd? Druk dan snel op de knop ‘Solliciteren’ en wie weet zien wij je snel!  

 

Contact 

Heb je vragen of wil je meer horen over onze ervaringen bij Avanade? Bel dan met een van onze recruiters, Sanne Sap (06-12103659) of Anneke de Boer (06-46358960) 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.