Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Voor ons Software Engineering team zijn wij op zoek naar een Sitecore developer. Krijg jij energie van het werken in een team met enthousiaste collega's waarbij innovatie voor op staat? Lees dan verder!

Als Sitecore developer werk je in teamverband aan gave Sitecore-projecten bij toonaangevende klanten. Wij werken vaak aan de hand van de agile methodiek. Daarnaast wil je het reilen en zeilen van de klant leren kennen en met die kennis aan de slag gaan. Samen met een team van experts zet jij de beste online-expierence neer voor de klant. Ook gaat je hart sneller kloppen wanneer jij webapplicaties bouwt met Sitecore, ASP.NET MVC en C#!

Wij richten ons op de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, dat betekent dat wij projecten leveren in een divers team. Wij dragen zorg voor de kwaliteit van het project, werken met de nieuwste technieken en zetten nieuwe methodieken in. We zijn niet bang om de uitdaging op te zoeken! Hierbij houden we natuurlijk altijd rekening met jouw interesses en ontwikkeling.

Op project werk je doorgaans samen met een scrummaster, lead developer, experience designer en andere developers. Er is altijd ruimte om direct bij de klant op de voorgrond treden en afhankelijk van je ambities kan je als leaddeveloper aan de slag gaan zodra je daar aan toe bent.

Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met Sitecore en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Studiemogelijkheden zijn er te over en mede dankzij de bedrijfsopzet is Avanade een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn.

Als lead developer van een Sitecore-project ben ik verantwoordelijk voor de technische implementatie en het uiteindelijk opleveren van een werkende site. Het is gaaf en motiverend om te zien hoe de klant aan de slag gaat met het inrichten van de site waar je de afgelopen maanden met je team hard aan gewerkt hebt. In deze fase krijg je nog meer feeling met hoe de klant de site gaat gebruiken en kan je soms door kleine slimme aanpassingen een groot verschil maken”. – David, senior Sitecore developer bij Avanade 

Wij willen jou, omdat
 • je hart sneller klopt van Microsoft-technologie;
 • Sitecore, ASP.NET MVC weinig geheimen voor je kennen;
 • je 1 tot 6 jaar developmentervaring hebt;
 • je over een afgeronde bachelor- of masteropleiding beschikt richting Informatica.
Avanade past bij jou, omdat
 • wij in jou investeren door middel van training en ontwikkeling;
 • wij zorgen dat jij werkt in een goede sfeer;
 • wij op allerlei manieren aan kennisdeling doen. Zo zijn onze focusgroepavonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en van een pizzapuntje (of twee)!
 • wij een netwerk hebben van 30.000 Microsoft-experts waar jij van kunt leren;
 • wij, net als jij, gepassioneerd zijn over webtechnologie en Microsoft.

Avanade biedt jou
 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma waarbij je geen studieschuld opbouwt;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • een goede pensioenregeling;
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter: Rianne Coenen via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Instagram www.instagram.com/avanadenederland of op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.  

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.