Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Als senior unified communications consultant ben je verantwoordelijk voor de delivery van grote projecten met een specialisatie op intelligent communications: Skype for Business Enterprise Voice en Microsoft Teams. Na een grondige requirementsanalyse maak je een design van de oplossing,die onze klant op de beste manier ondersteunt. Je werkt mee aan grote implementaties, van het schrijven van de architectuur tot de daadwerkelijke implementatie en afronding van de projecten. Onderdeel van je delivery-verantwoordelijkheid is de quality assurance.

 

Je begeleidt een team en zorgt dat de gewenste oplossing wordt opgeleverd, getest en geïmplementeerd. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de Agile-methode. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het outsourcen van delen van de oplossing. Verder werk je nauw samen met de diverse stakeholders bij de klant, collega’s van Avanade uit de andere focusgebieden en komt het regelmatig voor dat je projecten doet met één van onze moederorganisaties Accenture of Microsoft. De klanten voor wie je aan de slag gaat zijn de top 500 grootste bedrijven in diverse branches in Nederland. Voor onze klanten ben jij een trusted advisor: je geeft advies en aanbevelingen over hoe Microsoft-technologieën het beste ingezet kunnen worden.

 

Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast internationaal team van ervaren Microsoft Professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden en dat staat garant voor uitdagende opdrachten bij  interessante, vaak internationale klanten. Avanade focust op jouw ontwikkeling waardoor er studiemogelijkheden te over zijn en de doorgroeimogelijkheden oneindig.

 

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring binnen de consultancy;
 • Je hebt kennis en ervaring met ontwerpen, configureren en implemebteren van Skype for Business Enterprise Voice;
 • Je bent Microsoft-gecertificeerd; MCSA, MCSE;
 • Pré is kennis van telefonie-omgevingen zoals Cisco, Polycom, Avaya;
 • Pré is ervaring in het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen.
 

Avanade biedt jou

 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website.

 

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg op 030-303 5432 of 06 15 87 45 48.  

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.