Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Als senior unified communications consultant ben je verantwoordelijk voor de delivery van grote projecten met een specialisatie op intelligent communications: Skype for Business Enterprise Voice en Microsoft Teams. Na een grondige requirementsanalyse maak je een design van de oplossing,die onze klant op de beste manier ondersteunt. Je werkt mee aan grote implementaties, van het schrijven van de architectuur tot de daadwerkelijke implementatie en afronding van de projecten. Onderdeel van je delivery-verantwoordelijkheid is de quality assurance.

  


Je begeleidt een team en zorgt dat de gewenste oplossing wordt opgeleverd, getest en geïmplementeerd. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de Agile-methode. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het outsourcen van delen van de oplossing. Verder werk je nauw samen met de diverse stakeholders bij de klant, collega’s van Avanade uit de andere focusgebieden en komt het regelmatig voor dat je projecten doet met één van onze moederorganisaties Accenture of Microsoft. De klanten voor wie je aan de slag gaat zijn de top 500 grootste bedrijven in diverse branches in Nederland. Voor onze klanten ben jij een trusted advisor: je geeft advies en aanbevelingen over hoe Microsoft-technologieën het beste ingezet kunnen worden.

  


Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast internationaal team van ervaren Microsoft Professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden en dat staat garant voor uitdagende opdrachten bij interessante, vaak internationale klanten. Avanade focust op jouw ontwikkeling waardoor er studiemogelijkheden te over zijn en de doorgroeimogelijkheden oneindig.


Jij maakt het verschil omdat:

 • Je minimaal 8 jaar werkervaring hebt binnen de consultancy;
 • Je kennis en ervaring hebt met ontwerpen, configureren en implementeren van Skype for Business Enterprise Voice;
 • Je Microsoft-gecertificeerd bent; MSCA, MCSE;
 • Pré is kennis van telefonie-omgevingen zoals Cisco, Polycom, Avaya;
 • Pré is ervaring in het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen.


Wij zijn trots op:

 • onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
 • onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
 • de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
 • de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
 • de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 030-303 5432 of 06-15874548.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.