Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Als senior Dynamics 365 CRM lead consultant ben je medeverantwoordelijk voor de delivery van grote Dynamics 365 CRM-projecten. Je wordt onderdeel van onze wereldwijde digital practice en werkt in multidisciplinaire teams aan een breed scala van CRM- / digitalcustomerprojecten. Ons Nederlandse team bestaat uit ruim 50 collega’s.


Je begeleidt Dynamics 365 CRM-implementaties van proposals tot de daadwerkelijke implementatie en afronding van projecten. Na een grondige requirementsanalyse maak je een design van de maatwerkoplossing, die de bedrijfsprocessen van onze klanten op de beste manier ondersteunt en optimaliseert. Je begeleidt een team van CRM-consultants en -developers en zorgt dat de gewenste oplossing wordt opgeleverd, getest en geïmplementeerd. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode. We hebben een grote offshoreworkforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het outsourcen van delen van de oplossing. Ook voor deze offshore collega’s fungeer je als teamlead en je beoordeelt het opgeleverde werk. Verder werk je nauw samen met de diverse stakeholders bij de klant, collega’s van Avanade uit de andere focusgebieden en komt het regelmatig voor dat we projecten doen met één van onze moederorganisaties Accenture en Microsoft.


De klanten waar je aan de slag gaat zijn de top 500 grootste bedrijven in diverse branches. Afhankelijk van je ambities ga je, voor zover je dat niet al hebt, diepgaande branchekennis opdoen waarmee je jezelf nóg waardevoller maakt voor Avanade en onze klanten uit die branche. Je wordt een échte expert en een trusted-advisor voor de klant. Deze kennis zet je ook in om samen met andere collega’s RFI’s en RFP’s te beantwoorden en presaleswerk te doen in samenwerking met sales. Daarnaast kan je ook actief je steentje bijdragen aan kennisdeling binnen en buiten Avanade.


Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden en dat staat garant voor uitdagende opdrachten bij interessante, vaak internationale klanten. Studiemogelijkheden zijn er te over en mede dankzij de bedrijfsopzet is Avanade een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn.


“Een informele cultuur met een professionele én enthousiaste uitstraling en manier van werken, dát krijg ik elke dag bij Avanade. Toen ik 2,5 jaar geleden het oranje aantrok, werd ik overweldigd door de hoeveelheid kennis die hier beschikbaar is. Mijn collega’s zijn behulpzaam en delen graag. Gaaf! Het meest geniet ik als we met de klant samenwerken en in teamverband deze kennis succesvol in de praktijk brengen en echt het verschil maken. Het klantbelang en de persoonlijke ontwikkeling staan hier voorop.” – Ben, senior 365 CRM lead consultant


Jij maakt het verschil omdat:

 • Je een passie hebt voor technologie en ziet Microsoft-technologie als uitdaging;
 • Je minimaal 6 jaar ervaring hebt als Dynamics CRM- consultant of -developer, waarvan 2 jaar als teamlead;
 • Je goede kennis hebt van Dynamics 365 CRM, certificering is een pré;
 • Je ervaring hebt met de integratiemogelijkheden van CRM en andere systemen;
 • Je gewerkt hebt aan meerdere gave CRM-implementaties;
 • Je over een afgeronde bachelor of master beschikt.


Wij zijn trots op:

 • onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
 • onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)! 
 • de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
 • de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
 • de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Duygu Ciftci via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.