Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Advisory Services

Functieomschrijving

Disruptie als gevolg van de digitale en technologische ontwikkelingen heeft grote impact op organisaties en vereist veelal een digitale transformatie. Als Digital Strategy Consultant binnen onze Advisory unit help je onze klanten met het bepalen van hun digitale strategie en begeleid je de klant in hun digitale transformatie. 

Je komt aan tafel bij C-level bestuurders van aansprekende bedrijven en verdiept je in complexe uitdagingen van de klant op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Dit doe je in teamverband. Met behulp van innovatie workshops in een van onze Innovation Centers in Europa doorgrond je de uitdagingen van de klant en adviseer je de klant over hun digitale strategie. Je opent de ogen van je klanten voor de mogelijkheden van digitale transformatie en begeleidt hen door het proces. Je ontwikkeld scenario’s en roadmaps om je adviezen te onderbouwen. Je zet de bedrijfsmodellen van de klant onder een microscoop, begrijpt snel hun business van binnen en van buiten en helpt ze om hun technologie, applicaties en processen te begrijpen.  Naast het leveren van strategisch advies zet je ook de volgende stap door de projecten die voortvloeien uit jouw adviezen op te starten. Je werkt in diverse branches wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. In jouw rol bouw je mee aan de toekomst van onze klanten. Je werkt nauw samen met je peers en consultants uit diverse Avanade units die de daadwerkelijke technologische oplossing gaan implementeren. 

Voor ons team zijn we op zoek naar talenten die een rol willen spelen in het advies en in de uitvoering van grote digitale transformaties. Als dit jou aanspreekt, dan maken wij graag kennis met jou!

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde masteropleiding, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde, organisatiekunde, econometrie, business informatics of een aanverwante studie. 
 • Je hebt vier tot acht jaar relevante werkervaring bij een consultancy organisatie.
 • Je hebt affiniteit met vraagstukken rondom digitalisering, strategie en de inrichting van organisaties.
 • Je bent in staat om snel bedrijfsprocessen te doorgronden.
 • Je hebt een creatieve geest, denkt graag buiten de kaders en deinst niet terug voor het uitdagen van de status quo.
 • Je bent goed in netwerken, je onderhoudt je contacten goed en bouwt graag (klant)relaties op.
 • Je bent ambitieus, pragmatisch ingesteld en resultaatgericht. Je bent een motiverende en inspirerende persoonlijkheid die inhoudelijke advieskwaliteit combineert met markt- en klantfocus.
 • Je kunt je goed inleven in je collega’s en stakeholders en hebt daarbij oog voor de toegevoegde waarde van eenieder.
 • Je werkt graag in een team, waarbij de verschillende ideeën en perspectieven worden meegenomen in het werk.
 • Je bent bereid om eventueel samen met je collega’s opdrachten in de het buitenland te doen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels (mondeling en schriftelijk).


Avanade biedt jou;
 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, waar je geen studieschuld mee opbouwt;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur); 
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s;
 • de mogelijkheid om je binnen werktijd in te zetten voor corporate responsibility of een goed doel!

Solliciteren
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website. 

Contact
Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met recruiter Pepijn van der Salm via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange! en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.