Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Voor ons security team zijn wij op zoek naar een ervaren security consultant. Wil jij uitdagende security opdrachten uitvoeren voor toonaangevende Enterprise organisaties? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Als ervaren security consultant adviseer jij onze klanten op het gebied van security om hun informatie, infrastructuur, applicaties en business processen te beschermen. Je werkt nauw samen met de diverse stakeholders bij de klanten en collega’s van Avanade. De klanten waar je aan de slag gaat zijn Enterprise organisaties in diverse branches. Deze geef je advies waarbij je jouw ervaring en kennis op het gebied van informatiebeveiliging inzet. Daarnaast begeleid jij met je team de implementatie van technische security oplossingen bij onze opdrachtgevers.

Avanade is de uitgelezen werkgever wanneer je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie. Als security consultant krijg je de kans om onderdeel te zijn van en mee te bouwen aan Avanade’s ambitieuze en groeiende Security team. Je kunt gebruikmaken van de ervaring en mogelijkheden die Microsoft en Accenture bieden, de bijbehorende projecten zijn bij interessante (internationale) klanten. Door onze focus op jouw ontwikkeling en groei zijn er veel studie- en doorgroeimogelijkheden.

Passwords are like underwear: you don’t let people see it, you should change it very often, and you shouldn’t share it with strangers. Als security consultant kan je bij Avanade je ei helemaal kwijt. Bijna iedere dag komen er in het Microsoft ecosysteem nieuwe security features bij die wij bij onze klanten kunnen implementeren. De ene dag adviseer je de klant, de andere keer ben je bezig met de technische en business implementatie. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden bij de klant besteed ik ook tijd aan het opzetten en uitbreiden van Avanade security capability en assets. Hierbij werk ik nauw samen met de security collega’s vanuit ons internationale security team” – Marcel, Technology Lead Security bij Avanade

Jij bent iemand met:

 • Kennis op het gebied van security en hebt ervaring in de consultancy;
 • ervaring met de implementatie van Cloud Security-models, e.g. identity, network en security;
 • ervaring met Microsoft Cloud Security technologieën en strategieën;
 • kennis van logging & monitoring; network security; SIEM; Security Analytics;
 • kennis van risk management; DLP.

Functie-eisen:

 • je bent in het bezit van relevante (MS) certificeringen i.e. CCSO; CISSP; CISA; CISM; MSCE Cloud Platform & Infrastructure; MCSE Productivity
 • je heb kennis van security gerelateerde standaarden (i.e. ISO27001; OWASP; PCI-DSS; NEN 7510);
 • je hebt kennis van of ervaring met: ATP; Identity & Access Management; Architecture & Security management; Security network & enterprise cloud application; EMS; DLP; Cloud Security;
 • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de Security.

Avanade biedt jou:

 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma waar je geen studieschuld mee opbouwt;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur); 
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s.


Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg op 030-303 5432 of 06 15 87 45 48.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Instagram www.instagram.com/avanadenederland of op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.  


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.