Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Wil jij uitdagende security opdrachten uitvoeren voor toonaangevende Enterprise organisaties? Ben jij een teamspeler met uitstekende communicatieve en technische vaardigheden? Avanade is op zoek naar consultants voor ons groeiende Security team en met jouw skills kan jij onze klanten helpen met hun Security vraagstukken! 

Wat ga je doen?

Als Risk & Compliance consultant werk je in teamverband aan security projecten bij onze Enterprise klanten. Jij helpt onze klanten met het opzetten en uitvoeren van security risk & compliance assessments in hun Microsoft omgeving. Ook kom jij met concrete verbetervoorstellen zodat onze klanten zich goed kunnen beschermen tegen kwetsbaarheden en bedreigingen.

Jij bent goed op de hoogte van diverse compliance frameworks zoals de NIST en ISO standaarden en weet deze toe te passen in een cloud omgeving. Jij bent goed in het vertalen van technische kwetsbaarheden naar business risico’s en vind het leuk om te zoeken naar passende oplossingen.

Jij blijft up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en brengt deze kennis graag in de praktijk om het verschil bij klanten te maken. Bij Avanade werken honderden Microsoft specialisten en bij ons heb jij de mogelijkheid om dat ook te worden! 

Avanade is de uitgelezen werkgever wanneer je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie. Het Security-team binnen Avanade is ambitieus en jij kan bijdragen aan de groei van ons team. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Microsoft en Accenture bieden en onze projecten zijn bij interessante (internationale) klanten. Door onze focus op jouw ontwikkeling en groei zijn er veel studie- en doorgroeimogelijkheden.


Jij:

 • Hebt een passie voor Microsoft Security Technologieën en de ambitie om je de komende jaren hierin verder te verdiepen en ontwikkelen;
 • Hebt kennis en ervaring met risk & compliance,
 • Vindt het leuk en belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en wil deze in de praktijk brengen bij onze klanten;
 •  Bent bij voorkeur in het bezit van een van de relevante (MS) certificeringen (e.g. ISO27001 lead implementer; CISSP; CCSP; CISA; CISM; ECSA; CRISC; OSCP; CSA; AZ-500; MS-500;)

 • Bent op zoek naar een organisatie waarin jouw ontwikkeling en welzijn centraal staan. Je wil leren van senior collega’s maar ook jouw kennis en expertise delen met je collega’s;
 • Bent trots op de resultaten die je behaalt, en wil samen met ons de beste zijn in wat we doen;
 • Beschikt over een afgeronde bachelor of master. 


Waarom zou je voor Avanade kiezen?

 • Je zal deel uit gaan maken van een actieve en groeiende Security community!
 • Jouw toekomstige collega's helpen je bij vragen en uitdagingen. Bovendien heerst er een prettige, informele werksfeer.
 • Kennisontwikkeling staat bij ons centraal, en we borgen dit zowel door formele trainingsmogelijkheden aan te bieden als ook middels informele avonden waar peers onderling hun kennis delen;
 • Met jouw passie kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt;
 • We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleidt in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • We bieden de mogelijkheid om tijdens werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • We hebben zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, goede pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s. 
 • Je zal deel uit gaan maken van een actieve en groeiende Security community!Voel jij de match?


Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Tessa Spanjersberg via 06 8238 5562.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.