Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze masterstudent en wil jij je thesisonderzoek combineren met een stage bij een internationale organisatie? Als masterstudent kan je bij Avanade’s Analytics team je volledig richten op jouw scriptie. Wij hebben verschillende research topics verzameld waar jij je in jouw onderzoek op zou kunnen richten. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij een onderzoek doet waar jij 1) enthousiast over wordt, 2) kan voldoen aan de eisen van jouw opleiding hebben wij het onderstaande onderzoeksthema breed omschreven. Hierdoor kan jij nog allerlei kanten op! 

Onderzoeksthema

Organisaties begrijpen dat wanneer zij mee willen blijven doen met de concurrentie en hun klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn, zij elke mogelijke gebeurtenis moeten analyseren die van invloed kan zijn op de relatie (zowel positief als negatief) met hun huidige en potentiële klanten. Dit vereist toegang tot allerlei soorten centraal opgeslagen data om hierover vervolgens een diepere analyse uit te kunnen voeren.


Dataproducenten zijn nu vrij in het delen van hun data met andere gebruikers binnen de organisatie – het is nu namelijk mogelijk om alle data op één locatie te verzamelen – in een Data Lake. Maar lost dit alle problemen op? Een belangrijke uitdaging is hoe verschillende soorten gebruikers (programmers, data scientists en business users) in staat gesteld kunnen worden om deze enorme hoeveelheid gegevens te onderzoeken en consumeren. Vaak zijn gebruikers van de Data Lake zich niet eens bewust van welke data hierin beschikbaar is en welke problemen het kan helpen oplossen. Er wordt verwacht dat een Data Lake elk type gebruiker in de organisatie ondersteund of het nu programmers, data scientists of business users zijn. Het is interessant om te realiseren dat elke gebruiker verschillende vereisten en verwachtingen heeft over welke data ze willen gebruiken en hoe ze deze willen gebruiken.


Met deze problematiek ga je aan de slag tijdens je thesisonderzoek. Een voorbeeld van een mogelijke onderzoeksvraag is: Hoe kan informatie ranking bijdragen aan het verbeteren van het vinden van data in de Data Lake van een organisatie?


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.