Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving


Wil jij je verdiepen in een complex vraagstuk op het gebied van AI? Avanade is opzoek naar een ambitieuze masterstudent die aan de slag wil gaan met het onderzoeksthema ‘Explainable Artificial Intelligence’. Binnen dit thema krijg jij de ruimte om de verdieping te zoeken en kan je er je eigen richting aan te geven. Tijdens je onderzoeksstage krijg je begeleiding vanuit ons Data & Analytics team en krijg je de kans om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen.Onderzoeksthema

Artificial Intelligence groeit heel snel, maar wordt per dag complexer en meer autonoom. Deze groei opent transformatie kansen voor bedrijven en de samenleving in een enorme snelheid. Tegelijkertijd wordt het steeds belangrijker om de modellen en uitkomsten goed te kunnen verklaren.


Machine learning is momenteel de meest ontwikkelde vorm van AI. De grote variëteit in ML maakt het mogelijk om het toe te passen in verschillende gebieden: het doen van medische diagnoses, het creëren van aanbevelingssystemen, het doen van investeringsbeslissingen en het helpen herkennen van stoptekens in zelfrijdende auto’s. De uitdaging is dat ML opereert in black boxes, die weinig tot geen inzicht geven in hoe een bepaalde uitkomst is behaald.


De toegevoegde waarde voor bedrijven zal dan ook enorm toenemen op het moment dat ML modellen beter te begrijpen zijn. De betere interpreteerbaarheid zal druk opleggen richting regulering en adoptie van best practices met betrekking tot verantwoordelijkheid en ethiek. Tijdens het onderzoek, zal de je je bekend maken met Machine Learning, interpretability engines en modellen gebruikmakend van AI/ML en het analyseren van de resultaten. Een mogelijk researchthema: Is het mogelijk om een framework te creëren rondom Explainable Artificial Intelligence?


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.