Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Als SAP-on-Azure Consultant werk je in teamverband aan enterprise SAP implementaties. Je adviseert onze klanten over de mogelijkheid om SAP-oplossingen te laten draaien op Microsoft-technologie. Na een grondige requirementsanalyse maak je een design van de maatwerkoplossing die onze klant op de beste manier ondersteunt. Samen met een team van een Architect en andere consultants implementeer je de oplossing. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat een deel van het project bij onze offshore collega’s wordt ondergebracht. Ook met hen werk je nauw samen. Afhankelijk van je ervaringsniveau en je ambities, kan je een teamlead functie op je nemen. Uiteraard word je hiervoor gecoacht door een architect.

Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. Sommige projecten kunnen een jaar duren, anderen weer wat langer of korter. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw ontwikkeling. Op een typisch project werk je samen met een Cloud solutions architect, technisch teamlead en (junior) infrastructuurconsultants. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de Agile-methode.


Jij maakt het verschil omdat:
• Je minimaal 5 jaar ervaring hebt binnen de consultancy als consultant binnen het SAP ecosysteem.
• Je beschikt over technische kennis van implementatie scenario’s voor SAP op Windows en Linux en de toepassing op customer advanced workloads in Azure.
• Je ervaring hebt op met Cloud en Hybrid infrastructuren.
• Je uitstekende kennis hebt van het ontwerpen en implementeren van Microsoft Azure Solutions, zoals bijvoorbeeld maar niet gelimiteerd tot: Azure Active Directory, Network Setup, Azure Virtual Machines, Azure Storage, ExpressRoute en VPN-oplossingen om hybride architecturen te realiseren.
• Je goede technische kennis hebt van de SAP workload en technisch bekwaam bent in het ontwerpen en implementeren van SAP-oplossingen (ECC, Suite on HANA, S/4HANA, BW on HANA, BW/4HANA, etc) -functionele requirements van SAP workloads op Azure (zoals sizing, schalen, HR, DR, SAP-platform migraties).
• Je goede kennis hebt van database gebruikt binnen het SAP-ecosysteem (SQL Server, SAP Sybase ASE en SAP HANA)
• Je beschikt over een brede kennis van Azure zoals Data Lakes, PowerBI, API Management, RPA, Service Bus, Logic Apps, etc
• Je uitstekende communicatieve- en presentatie vaardigheden hebt en kan werken met AGILE procedures zoals SCRUM.


Wij zijn trots op:
• onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
• onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
• de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
• de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
• ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
• de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
• onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.


Voel jij de match?
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 06 15 87 45 48.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.