Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Als SAP-on-Azure Architect speel je een belangrijke rol in de uitbreiding van onze Cloud dienstverlening. Je adviseert klanten over de mogelijkheid om SAP-oplossingen te laten draaien op het Microsoft Azure platform. De mogelijkheden van Microsoft-producten en Cloud services in combinatie met SAP Software op Linux of Windows demonstreer je door het geven van presentaties, demo’s en Proof of Concepts. Je schrijft voorstellen en ontwerpt de architectuur, inclusief tijdsinschattingen en bent onderdeel van RFI- en RFP-trajecten. Daarnaast zie je als SAP-on-Azure architect toe op de Delivery van de oplossingen, binnen tijd en budget. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je delen van het project onderbrengt bij onze offshore collega’s. Onderdeel van je delivery verantwoordelijkheid is de Quality Assurance.

Voor onze klanten ben jij een Trusted Advisor; je geeft advies en aanbevelingen over hoe Microsoft Cloud-technologieën in combinatie met SAP-oplossingen het beste ingezet kunnen worden om de bedrijfsresultaten van de klant te verbeteren en bouwt hiermee aan langdurige relaties. Je werkt nauw samen met andere Cloud Solutions Architecten, Infrastructure Consultants, Application Consultants en Sales collega’s. Ook bouw je relaties op met Accenture en Microsoft, onze moederorganisaties en Partner organisaties waarmee we samenwerken.

Jij maakt het verschil omdat:
• Je minimaal 10 jaar ervaring hebt binnen de consultancy als Cloud Solutions Architectbinnen het Microsoft of SAP-ecosysteem.
• Je ervaring hebt in (pre-) sales en het schrijven van voorstellen, inclusief calculaties.
• Je beschikt over diepe technische kennis van implementatie scenario’s voor SAP op Windows en Linux en de toepassing op customer advanced workloads in Azure.
• Je ervaring hebt op Enterprise niveau met Cloud en Hybrid infrastructuren, architecturele designs en migraties.
• Je uitstekende kennis hebt van het neerzetten van complexe architecturen en het ontwerpen van Microsoft Azure Solutions, zoals bijvoorbeeld maar niet gelimiteerd tot: Azure Active Directory, Azure PaaS services (Azure Backup) Azure Storage), Azure Virtual Machines, ExpressRoute en VPN-oplossingen om hybride architecturen te realiseren.
• Je goede technische kennis hebt van de SAP workload en technisch bekwaam bent in het neerzetten van een schaalbare SAP-Architectuur op basis van diverse oplossingen (ECC, Suite on HANA, S/4HANA, BW on HANA, BW/4HANA, etc) -op basis van (niet) functionele requirements van SAP workloads op Azure (zoals sizing, schalen, HR, DR, SAP platform migraties).
• Je goede kennis hebt van database gebruikt binnen het SAP-ecosysteem (SQL Server, SAP Sybase ASE en SAP HANA)
• Je over een brede kennis van Azure beschikt zoals Data Lakes, PowerBI, API Management, RPA, Service Bus, Logic Apps, etc
• Je uitstekende communicatieve- en presentatie vaardigheden hebt en kan werken met AGILE procedures zoals SCRUM. Je gecertificeerd bent in Information Security. SAP en Azure certificering is een pré.

Wij zijn trots op:
• onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
• onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
• de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
• de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
• ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
• de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
• onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.


Voel jij de match?
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 06 15 87 45 48.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.