Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste student en heb je altijd al een internationale consultancy organisatie van binnen willen zien? Voor het recruitment team zoeken wij een stagiair of werkstudent!


Wat ga je doen?

Als stagiair bij Avanade’s recruitment team wordt jij een volwaardig onderdeel van ons team en organisatie. Hierdoor werk je nauw samen met 4 enthousiaste en ambitieuze recruiters. Je krijgt de kans om onderdeel te worden van ons campus recruitment team. Hierbij zal je verantwoordelijk zijn voor de volledige werving van een deel van onze stagiairs. Hierbij moet je denken aan de werving van kandidaten, het gebruik van social media, en het organiseren en bedenken van evenementen.

Ook krijg je de kans om te helpen bij de overige activiteiten van ons recruitment team. Eén van de projecten waar je verder bij betrokken zal zijn is het revampen van ons interviewer training. Hierbij zal je ons team ondersteunen in het creëren van materiaal en het organiseren van de trainingen. Binnen dit project krijg je de kans om met veel van onze internationale recruitment collega’s te werken om zo te leren van hun best practices.

Het is mogelijk om een onderzoek te combineren met deze stage. Wij bieden de mogelijkheid om hier 2 dagen per week aan te werken.Wij willen jou omdat….

  • Je een enthousiaste student bent met organisatorische talenten!

  • Je een WO studieachtergrond hebt. We staan open voor alle studieachtergronden zolang jij maar uitstekende communicatie vaardigheden en affiniteit met HR hebt;

  • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;

  • Je een teamspeler bent die initiatief neemt;

  • Je naast je studie je tijd gebruikt voor leuke projecten zoals deelname in een commissie of vrijwilligerswerk. 


Avanade biedt jou….

  • Goede begeleiding vanuit ons team van ervaren recruiters; 

  • Een stagevergoeding, laptop en telefoon; 

  • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen. 

  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, en gezellige borrels.


Dit zijn wij 
Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Jette van Beek 06 43 61 44 07. Jette is het beste bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.   

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.