Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Delivery Management

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende functie als Programma Manager? Werk jij graag in een internationale, ambitieuze omgeving? Heb jij oog voor detail en sta je bekend om je structuur en organisatie vermogen? Kom dan ons Delivery Management team versterken!


Wat ga je doen?

Als programma manager ben je verantwoordelijk voor het Avanade project portfolio bij één of meer klanten. Hierbij werk je nauw samen met o.a. de Avanade project managers (PM) op het project. Je hebt overleg met de project managers om de status, financiën, plannen, risico’s en problemen te doorgronden. Waar nodig bepaal je met de PM mitigerende maatregelen. Je rapporteert direct aan de Delivery Directeur.

Verder neem jij een centrale positie in, in de relatie tussen de klant en ons projectteam en neem je zitting in de stuurgroep. Jij zorgt ervoor dat de aangeboden oplossing succesvol bij onze klant wordt geïmplementeerd mede door jouw ervaring in programma management en delivery van complexe microsoft projecten.

Wij richten ons op de Enterprise markt waardoor veel van onze projecten uitgroeien tot grote opdrachten. In deze grote, complexe projecten is stakeholder management van groot belang. Jij bent dan ook iemand die goed op de hoogte is van de klantverwachtingen, en jij bent in staat  deze succesvol te managen.

Vanuit Avanade werk je samen met diverse collega’s waaronder sales, consultants en solution architects. We hebben een grote offshore workforce, wat betekent dat je te maken krijgt met het outsourcen van delen van het project. Samen zorgen jullie voor een succesvolle oplevering van het project. Gedurende het volledige proces ben jij verantwoordelijk voor project planning, buget, staffing en weet je impact te maken bij de klant met jouw manier van communiceren. Eén van onze values is niet voor niets ‘we deliver with excellence’. Voor ons is het belangrijk dat d.m.v. de succesvolle oplevering van onze oplossingen wij onze klanten in staat stellen hun werk beter te doen.


Wie zoeken wij?

Jij ben een enthousiaste en ervaren programma manager die ervaring heeft met de delivery van (Microsoft) IT solutions. Jij krijgt energie van het maken van impact bij de klant en complexe stakeholder management. Voor ons betekent relevante werkervaring dat je ervaring hebt met middelgrote programma’s en weet wat voor risico’s er zijn en hoe je die moet mitigeren:


Wij zoeken jou als je:

 • beschikt over IPMA-B of PMI (PMP of PgMP) certificeringen;
 • met jouw communicatie skills impact maakt binnen je team maar ook bij externe stakeholders;
 • analytische, stakeholder management, strategische en project management skills hebt;
 • affiniteit hebt met IT. Kennis van de Microsoft stack is een pré;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt;
 • minimaal een HBO of Universitaire studie hebt afgerond;
 • energie krijgt van het motiveren en managen van een projectteam.

Waarom zou je voor Avanade kiezen?

 • Eén van onze kernwaarden is niet voor niets 'We deliver with excellence';
 • Avanade is een hechte club, waarbij veel activiteiten worden ondernomen met collega's;
 • Jouw kennis blijft op peil, omdat we onderling kennis delen met elkaar op allerlei manieren. Zo worden er wekelijks avonden georganiseerd waarbij interessante projecten, inzichten en nieuwe technologieën worden gedeeld, onder het genot een lekkere maaltijd; 
 • Met jouw passie kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt; 
 • We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleid in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden; 
 • Onze klanten grotendeels Global 500 bedrijven zijn;
 • We bieden de mogelijkheid om tijdens werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel; 
 • We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, goede pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s. 

Voel jij de match? 


Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 3 sollicitatiegesprekken. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 0615874548. 

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange! en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina. 

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.