Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Cloud consultant met een passie voor alles wat met Azure en het Microsoft ecosysteem te maken heeft? Adviseer jij graag klanten hoe ze met behulp van de nieuwste technieken en innovaties efficiënter hun business kunnen uitvoeren? Dan zoeken wij jou!Role


Als Cloud consultant werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je implementeert en migreert omgevingen op basis van Microsoft-technologieën samen met andere collega’s in je projectteam. Je bent graag onderdeel van een team, denkt mee over de Cloud infrastructuur bij onze klanten en toont graag initiatief. Als consultant ben je onderdeel van ons Infrastructure team (meer dan vijftig collega’s groot en een hechte club) en kom je in teamverband bij onze klanten te werken. Net als hen blijf je up-to-date over nieuwe ontwikkelingen binnen het Cloud vakgebied en breng je deze kennis graag in de praktijk om het verschil te maken voor de klant. Met jouw expertise pas je helemaal tussen onze specialisten op het gebied van Azure, PaaS en Saas, Containers en Infrastructure-as-Code.


Als Microsoft Cloud infrastructuur consultant werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je ontwerpt omgevingen op basis van Microsoft-technologieën en implementeert en migreert deze oplossingen samen met je team. Wij bieden onze klanten oplossingen voor de werkplek, mobiliteitsvraagstukken, datacenters (gecombineerd met Cloud), IoT en applicatie- en samenwerkingsplatformen. 


Je werkt mee aan grote implementaties (minimaal 5000 gebruikers): van het schrijven van de architectuur tot de daadwerkelijke implementatie en afronding van de projecten. Na een grondige requirementsanalyse maak je een design van de maatwerkoplossing die onze klant op de beste manier ondersteunt. 


Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. Sommige projecten kunnen een jaar duren, anderen weer wat langer of korter. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw ontwikkeling. Op een typisch project werk je samen met een solutionarchitect, technisch teamlead en (junior) infrastructuurconsultants. Afhankelijk van jouw ervaringsniveau kan jij de rol van technisch teamlead oppakken, hetzij meteen of met de juiste begeleiding. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het outsourcen van delen van de oplossing. Jij:

 • Hebt passie voor Microsoft- technologie;

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een enterprise omgeving;

 • Je hebt ervaring met Microsoft-technologieën, waaronder Microsoft Azure en DevOps;

 • Je hebt ervaring in het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen;

 • Je bent Microsoft-gecertificeerd of wil dit op korte termijn worden;

 • Je vindt het leuk en belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en wil deze in de praktijk brengen bij onze klanten;

 • Je bent op zoek naar een organisatie waarin jouw ontwikkeling en welzijn centraal staan. Je wil leren van senior collega’s maar ook jouw kennis delen met je collega’s;

 • Bent trots op de resultaten die je haalt, en wil samen met ons de beste zijn in wat we doen;

 • Je beschikt over een afgeronde bachelor of master. Bij Avanade

 • Met jouw passie en kennis kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt;

 • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleidt in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden. Zo krijg je natuurlijk Azure credits (MSDN/Visual studio), zijn er diverse interne trainingen maar worden er ook regelmatig initiatieven door collega’s opgezet;

 • Naast onze focus op jouw ontwikkeling vinden we jouw well-being erg belangrijk. Hier bieden we o.a. trainingen, budget en health surveys voor aan.

 • Een actieve Cloud community, met in ons Infrastructure team meer dan vijftig collega's.


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Twijfel je of deze rol voor jou is of wil je liever eerst een informele kennismaking stuur dan een berichtje naar emma.van.den.berg@avanade.com.


Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.