Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Stage Human resource management

Ben jij op zoek naar een meewerkstage in de HR? Je bent 3e jaars WO student en je wilt de sfeer proeven als stagiair bij een sfeervolle internationale organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens jouw stage ben je onderdeel van ons enthousiaste HR team. Je werkt dagelijks samen met de HR Business Partners en officers waardoor je alle verschillende werkzaamheden meekrijgt. Denk hierbij aan:

 • HR overleggen
 • Jij ondersteunt het HR team hierdoor ben jij in jouw werkzaamheden betrokken bij alle aspecten van het dagelijks leven en de carrière van onze medewerkers. Thema’s als contractmanagement, ziekteverzuim, salarisadministratie, uitdienst beleid e.d. zijn onderwerpen waar je aan kan denken.
 • Daarnaast krijg jij de ownership over je eigen project. Recentelijk is er een online HR-portal gelanceerd waardoor medewerkers makkelijk toegang hebben tot alle HR informatie. Jij gaat er voor zorgen dat alle informatie op de diverse platformen (o.a. het employee handbook) up-to-date is.

Avanade’s HR team is de spil in de Nederlandse tak van een grote internationale organisatie. Hierdoor is geen dag hetzelfde en zal er van alles op je pad komen. Dit zorgt niet alleen voor een dynamische omgeving maar ook veel kansen die jij met beide handen kan aangrijpen. Onze voertaal is nederlands, maar omdat we een internationale organisatie zijn zal er ook communicatie in het Engels zijn. Hierdoor verwachten wij wel van je dat jouw communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift goed zijn.

“Ik ben ontzettend trots op Avanade en op het feit dat ik bij deze Top Employer stage heb mogen lopen. Bij Avanade krijg je de mogelijkheid om veel te leren, jezelf te ontwikkelen en om het beste uit jezelf naar boven te halen. Er is voldoende ruimte om ‘aan te pakken’. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheden en veel afwisselende taken, waardoor de stage een echte uitdaging is. Je collega’s staan altijd voor je klaar en zijn te allen tijde bereid om je te helpen. Avanade is één grote familie waar jij je zeker thuis gaat voelen, dit merkte ik al in de eerste week van mijn stage. Bij Avanade heerst er een informele en vooral open bedrijfscultuur waardoor je niet alleen een leerzame maar ook leuke periode gaat beleven! Go orange, go Avanade.” – Feray Hanoglu, HR Officer

Wij willen jou omdat...

 • Je bent een wo (master) student en geinteresseerd in het HR vak
 • Je volgt een studie in de richting van bijvoorbeeld HR of (Arbeids- & Organisatie) psychologie.
 • Jouw taalvaardigheid in zowel het Nederlands als Engels toplevel is.
 • Je bent enthousiast, gemotiveerd en neemt makkelijk initiatief.
 • Je vindt het leuk om in een team te werken maar je kan ook zelfstandig aan de slag.

Avanade biedt jou..

 • Een stage bij een dynamisch team waar geen dag het zelfde is
 • De kans om in een internationale organisatie ervaring op te doen
 • Een maandelijkse stagevergoeding
 • In overleg stemmen we de startdatum en stageduur met je af (onze voorkeur gaat uit naar starten in september)
 • Flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan; kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen;
 • Bovenal een fantastische stagetijd in een top team!

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief (in het Engels) in te sturen via onze website. 

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met een van onze recruiters, Wousje Vonkeman via 06-37439808/ 030-303 5432 of mail nl.recruitment@avanade.com

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.