Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Marketing

Functieomschrijving

Wil jij naast je studie ervaring opdoen binnen de leukste marketingafdeling van Nederland? Ben jij voor vier dagen in de week beschikbaar om ons marketingteam te ondersteunen? Lees dan verder! 

 

Binnen ons marketingteam krijg jij, als meeloopstagiair, de mogelijkheid om alle aspecten van marketing te leren kennen. Avanade is een internationale organisatie en hierdoor word je niet alleen betrokken bij de Nederlandse marketingcampagnes, maar ook bij onze internationale marketingcampagnes!  

 

Onder begeleiding van onze marketing professionals ga jij aan de slag met de interne & externe communicatie, social mediamanagement (het schrijven van teksten en het posten hiervan tot het maken van rapportages) en in mindere mate events en pr. Je ondersteunt het marketingteam met het schrijven van content voor nieuwsbrieven, website en andere online content. Daarnaast krijg je veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende opdrachten. Ook wordt je eigen inbreng en het geven van een eigen invulling aan de verschillende opdrachten/taken zeer gewaardeerd. Het leuke aan deze uitdaging is dat je te maken krijgt met de vele verschillende aspecten van marketing en business communicatie. 

 

Dit zijn wij  

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat….

  • Je een HBO-student bent opzoek naar een leerzame meeloopstage op het gebied van (b2b-) marketing 
  •  Je affiniteit hebt met communicatie, sociale media en het maken en schrijven van content; 
  • Je een commerciële instelling hebt;
  •  Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk 
  •  Indien je ervaring hebt met programma’s als Photoshop & InDesign zien we dit als een mooie bonus! 


Avanade biedt jou….

  • Het Avanade marketingteam bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s waar je veel mee zal samenwerken. Ook zul je contact hebben met marketing collega’s uit andere landen zowel voor formele zaken als voor informele zaken als virtuele borrels en team activiteiten;
  •  De kans om je naast je studie te ontwikkelen in jouw vakgebied onder begeleiding van ervaren marketing professionals; 
  •  Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent en dat jij goede begeleiding krijgt.  
  • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
  • Een stagevergoeding van €500,- voor 40 uur per week.
  • Een laptop om mee te werken. 
  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Caithlyn Tschi via 06-82879519. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.