Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het werven en selecteren van top tech talent? Het Recruitment team van Avanade is op zoek naar een Junior Recruiter die enthousiast wordt van het bouwen van relaties en ons gaat helpen de organisatie te laten groeien.


Wat ga je doen?


Ons recruitment team is continu op zoek naar nieuw talent voor Avanade. Jij bent als Junior Recruiter verantwoordelijk voor het volledige end-to-end recruitment proces van candidate sourcing tot aanbieding. Je weet talent te vinden via verschillende kanalen, bijvoorbeeld via online platforms als LinkedIn of juist persoonlijk via events en workshops. Na de inwerkperiode krijg je de regie over de werving voor jouw eigen teams. Dagelijks heb je veel contact met jouw stakeholders die je door middel van jouw goede communicatie op de hoogte houdt. Kortom, met jouw skills ga jij Avanade helpen om verder te groeien! 


Jouw werkzaamheden omvatten:

 • Het begeleiden van het gehele recruitment proces;
 • Tijdens het recruitment proces ben jij het aanspreekpunt voor de kandidaat waarin je zorgt voor een optimale candidate experience;
 • Het actief sourcen van talent via diverse kanalen (o.a. LinkedIn, referrals en events);
 • Het meedenken en bijdragen aan onze recruitment strategie om zo te voorzien in de recruitment demand;
 • Het opbouwen van een goede relatie met stakeholders waarin je een adviserende rol op je neemt.


Het team

Je wordt onderdeel van het recruitment team van Avanade Nederland. Dagelijks krijgen wij veel energie van het vinden van het top talent voor Avanade. We werken hierbij nauw samen met elkaar en andere teams zoals Recruitment Marketing, HR, Legal en Marketing. Wij staan midden in de organisatie en er heerst bij ons altijd een goede sfeer. Doordat we onderdeel zijn van een Europees team krijgen wij de kans om onze best practices te delen maar ook te leren van de best practices van onze Europese collega’s.


Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Bachelor of Master opleiding;
 • Circa twee jaar ervaring in een soortgelijke rol (of via een stage) is een pré;
 • Jij bent proactief, communicatief, ambitieus en analytisch.
 • Jij bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken;
 • Je bezit een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat bieden wij jou?

Wij zijn trots op Avanade, het werk dat wij doen bij onze klanten (we deliver with excellence is een van onze kernwaarden) en onze meer dan 400 Nederlandse collega’s. Binnen Avanade hangt een fijne werksfeer waar je alle ruimte krijgt om succesvol te zijn. Jouw ambities en ontwikkeling staan bij ons centraal! Naast een tof team, bieden we natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden waarbij je kan denken aan:

 • Een passend salaris;
 • 26 vakantiedagen;
 • Laptop en telefoon;
 • Diverse trainings en ontwikkelingsmogelijkheden!


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met recruiter Emma op 0615874548.


Kijk voor meer informatie op onze website of lees de verhalen van onze medewerkers op onze blog: Be Orange!


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.