Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Jij krijgt een kick van nieuwe technologie, je werkt het liefste met het nieuwste van het nieuwste en je hebt van je hobby je werk gemaakt. Voor deze hobby zet je graag twee stappen extra. Het lijkt je gaaf om als .NET developer met je team te sparren over de beste manier om Microsoft-technologie in te zetten voor onze klanten. Vervolgens bouw je mee aan de maatwerkoplossing met een projectteam, waarin je wordt gecoacht door meer ervaren collega’s. Wij richten ons op de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat voor jou betekent dat je mee gaat werken aan grote projecten. Ook heb je dus een afwisseling in omgeving en ga je met je Avanade collega’s aan de slag bij diverse toonaangevende bedrijven. Sommige projecten kunnen een jaar duren, andere weer wat langer of wat korter. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw ontwikkeling. Afhankelijk van jouw wensen kan je richting de klant meer op de voorgrond treden. Jij staat vooraan als het gaat om nieuwe technieken leren en deelt ook graag je kennis met anderen. Je krijgt energie van het bouwen van mooie dingen zoals webtoepassingen met HTML5, mobile solutions (native, xamarin) met C# en natuurlijk de andere Microsoftproducten en hebt hier al coole dingen mee gedaan tijdens je studie of werk.

“Bij Avanade kan ik het beste uit mijzelf halen en is er veel ruimte voor het overstijgen van mijn technische en persoonlijke leerdoelen. Ik krijg bij Avanade de kans om op gelijk niveau met ervaren collega's samen te werken en direct met nieuwe technologieën aan de slag te gaan. Avanade geeft mij een goede professionele basis voor het verdere verloop van mijn carrière. Kortom: Het is fijn om een Avanadi te zijn!” Kelvin, software engineer bij Avanade.


Wij willen jou omdat:

 • je Microsoft-technologie cool vindt en webtechnologie als een uitdaging ziet;
 • je al leuke dingen hebt gedaan met onder andere jQuery, HTML5 en CSS3;
 • je graag in een team van specialisten samenwerkt;
 • je over een afgeronde bachelor- of masteropleiding beschikt, richting informatica.

Avanade past bij jou omdat:

 • wij in jou investeren door middel van training en ontwikkeling;
 • wij zorgen dat jij werkt in een goede sfeer;
 • wij op allerlei manieren aan kennisdeling doen. Zo zijn onze focusgroepavonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en van een pizzapuntje (of twee)!
 • wij een netwerk hebben van 30.000 Microsoft-experts van wie jij kunt leren.
 • wij, net als jij, gepassioneerd zijn over Microsoft-technologie.

Avanade biedt jou:

 • een startsalaris voor net-afgestudeerden van 2.400,- euro bruto (bachelor) of 2.600,- euro bruto (master);
 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma waar je geen studieschuld mee opbouwt;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • een goede pensioenregeling;
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s;
 • de mogelijkheid om je binnen werktijd in te zetten voor corporate responsibility of een goed doel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met een van onze recruiters, Rianne Coenen of Duygu Ciftci, via 030 303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Instagram www.instagram.com/avanadenederland of op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.  

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.