Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Als junior cloud infrastructuur engineer werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je implementeert en migreert omgevingen op basis van Microsoft-technologieën samen met andere collega’s in je projectteam. Dit kunnen projecten zijn voor de werkplek, mobiliteitsvraagstukken, datacenters (gecombineerd met Cloud), IoT en applicatie- en samenwerkingsplatformen. Je gaat werken met diverse technologieën, zoals bijvoorbeeld 0365, Azure, Skype, System Center, Windows 10, Windows Server en EMS. Afhankelijk van je interesses kan je je breed ontwikkelen, maar je ook specialiseren in één van deze technologieën.

Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. Sommige projecten kunnen een jaar duren, anderen weer wat langer of korter. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw ontwikkeling. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode. Op een typisch project werk je samen met een solution architect, technische teamlead en andere (junior) cloud infrastructuur engineers, waarbij jij gecoacht wordt door meer ervaren collega’s. Als team werk je nauw samen met de keyusers van de klant. Afhankelijk van jouw wensen kan je richting de klant meer op de voorgrond treden.

“Als junior is er geen betere plaats om te komen werken bij Avanade: veel oog voor zelfontwikkeling en het behalen van certificaten en technische kennis, waarvoor je ook echt de ruimte krijgt. Ik ben net afgestudeerd en heb nu al veel dingen geleerd over het ‘reilen en zeilen’ binnen een grote organisatie en hoe wij daar als Avanade projecten uitvoeren. Binnen Avanade kun je als junior binnen een korte tijd veel (technische) kennis en ervaring opdoen! Kom je er even niet uit, dan staat een groot team aan collega’s voor je klaar om je te helpen.” – Emmo, infrastructuur consultant bij Avanade.


Wij willen jou, omdat

 • je een passie hebt voor Microsoft-technologie;
 • je 1 tot 3 jaar relevante werkervaring hebt;
 • je ervaring hebt opgedaan met één of meer Microsoft-technologieën, zoals: Azure, O365, Windows Server 2016, Intune, System Center, Identity & Access Management of Active Directory
 • je over een afgeronde bacheloropleiding beschikt richting Informatica, Systeembeheer of Network & Infrastructure Design.

Avanade past bij jou, omdat

 • wij in jou investeren door middel van training en ontwikkeling;
 • wij zorgen dat jij werkt in een goede sfeer;
 • wij op allerlei manieren aan kennisdeling doen. Zo zijn onze focusgroepavonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en van een pizzapuntje (of twee)!
 • wij een netwerk hebben van 30.000 Microsoft-experts, waar jij van kunt leren;
 • wij, net als jij, gepassioneerd zijn over Microsoft-technologie.

Avanade biedt jou:

 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • een goede pensioenregeling;
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s.
Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg, via 06 15 87 45 48 of 030 303 5432.Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.