Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Delivery Management

Functieomschrijving

 Avanade is op zoek naar een Project Manager om ons Delivery Management team te versterken. Ben jij een energieke en verbindender én heb je ervaring met het succesvol opleveren van innovatieve en complexe IT-projecten in een enterprise omgeving? Dan hebben wij de vacature die je zoekt!  

 

Job description 


Als Project Manager binnen het Delivery Management team ga je met onze klanten de uitdaging aan om business problemen op te lossen. Je managed de verwachtingen van de klant en interne stakeholders en houdt ze op de hoogte door middel van rapportages. Gedurende het project communiceer je regelmatig met alle stakeholders over de status, beheer je risico's en issues en bewaak je de financiële prestaties. Als Project Manager heb jij voor Avanade een belangrijke rol in het onderhouden en ontwikkelen van de relatie met onze klant op (senior) managementniveau en het aansturen en motiveren van onze Avanade projectteams. Samen met één van onze Solution Architecten ga jij aan de slag om een project succesvol te laten verlopen. Dit alles zodat het vertrouwen van de klant in Avanade èn in jou als Project Manager blijft groeien.  Wij richten ons met onze dienstverlening op de Enterprise markt, wat betekent dat je kan werken aan grote, soms internationale implementaties.   
 
De projecten waar je aan werkt zijn voor toonaangevende klanten van Avanade, voornamelijk uit de Fortune 500. Wat ons verbindt binnen Avanade is dat wij een organisatie zijn die gevuld is met mensen die een passie hebben voor het toepassen van Microsoft technologie in verschillende klantomgevingen. 

 

Er is ruimte en oprechte aandacht voor de mens achter je functie als Project Manger. Dit wordt onder andere gestimuleerd door onze trainingsmogelijkheden en je persoonlijke Career Advisor.   

 

Jij maakt het verschil omdat: 

 • Je ervaring hebt als Project Manager in de IT consultancy en ervaring hebt met grote IT-projecten in een enterprise omgeving;  
 • Je jezelf en je ideeën kunt presenteren en de wijze waarop je dit doet aan kunt passen aan je publiek;  
 • Je een projectmanagement certificering hebt, dit is een pre;  
 • Je in staat bent om complexe zaken en technische concepten te vertalen voor het senior level management van onze klanten;  
 • Je helder communiceert in zowel Nederlands als Engels;  
 • Je gedreven bent en een echte aanpakker;  
 • Je zowel je uitstekende analytische skills als je empatische vermogen weet in te zetten;  
 • Je ervaring hebt met de realisatie van Microsoft oplossingen, dit is een pré. 
 • Je sament met je team impact wil maken bij onze klanten, en hier het beste resultaat wil neerzetten.

 

 
Wij zijn trots op:  

 • Onze projecten, waarin wij dagelijks het verschil maken met onze collega’s die ervoor zorgen dat we allemaal werken in een prettige en gezellige sfeer;  
 • De serieuze carrièremogelijkheden, waar je samen met je Career Advisor aan werkt en waarvoor je gebruik kunt maken van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;  
 • De mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd in te zetten voor corporate responsibility of een goed doel;  
 • Onze arbeidsvoorwaarden: een mooie bonusregeling, telefoon en laptop, mobiliteits vergoeding óf een leaseauto, pensioenregeling, trainingsmogelijkheden, mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur) en nog vele andere extra’s.  

 

Voel jij de match? 

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in het Engels te sturen via onze website of neem contact op met onze recruiter Eline Rubertus. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Je hoort snel van ons!   

 
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange! Of kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.  

 

 

 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.