Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende stage in de HR? Bij Avanade zoeken wij een master student die wil meewerken in een sfeervolle internationale organisatie en ons daarnaast zal ondersteunen in de uitrol van ons nieuwe performance managementproces binnen onze organisatie. Zie jij jezelf als sociaalvaardig, ben je een echte aanpakker en teamplayer én heb je interesse in HR? Lees dan snel verder!


Wij zijn een enthousiast en ondernemend HR-team en profileren onszelf actief binnen de organisatie. We werken nauw samen met onze Business Unit Leads om te weten wat er speelt. Verder staat integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel binnen ons team. Ons HR-team bestaat uit vier collega’s; één HR-business partner, twee HR Business Analysten en een HR Manager. Daarnaast werken we nauw samen met het Recruitment team.


Een van de speerpunten van ons HR-beleid is ons performance managementproces. We zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe performance managementcyclus met veel aandacht voor competentieontwikkeling, feedback en doorlopende goal setting en tot slot een eerlijke verdeling van de compensatie. Het informeren, meenemen en opleiden van de organisatie in deze verandering is waar de focus ligt. Onze HR-stagiair krijgt de kans hier een mooie rol in te spelen samen met de HR-business partner en HR Manager.


Daarnaast kom je als HR-stagiair ons team versterken op het gebied van onze operationele HR-processen. Binnen jouw stage ga jij je bezighouden met onder andere; ziekteverzuim, ondersteuning trainingsactiviteiten, contractmanagement, het verwerken van mutaties, het uitvoeren van het uitdienst beleid en het bieden van ondersteuning aan HR-collega’s. Naast deze structurele werkzaamheden, kan en gaat er van alles op je pad terecht komen dat je met beide handen kunt aangrijpen en heb je de mogelijkheid om naast de stage een leerzaam onderzoek te doen. Op deze manier beslaat jouw rol alle facetten van het HR-vak en is elke dag weer anders. De afwisseling maakt de stage zo dynamisch en leuk!


Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand om ons team te komen versterken. Ben jij iemand die sterk communicatief vaardig is, leergierig en bezit je goede schrijfvaardigheden? Solliciteer dan snel met je CV en een motivatiebrief via de knop hieronder!

‘’Tijdens je stage bij Avanade krijg je niet alleen de mogelijkheid om je kennis te verbreden maar ook om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid waardoor het een uitdagende stage is. Als stagiaire leer je over alle facetten binnen HR, dus afwisseling is er genoeg. Maar wat mij het meest aanspreekt is de werkcultuur die er heerst, iedereen is open en staan voor je klaar!’’ – Annabelle, HR Stagiair

Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

 

Wij willen jou omdat…. 

·        Je een relevante WO opleiding volgt zoals Human Resource Management, Bedrijfskunde en (Arbeids- & Organisatie) Psychologie;

·        Je goede communicatieve vaardigheden bezit in Nederlands en Engels;

·        Je interesse op het gebied van Performance Management;

·        Leergierig, enthousiast en gemotiveerd bent.

 

Avanade biedt jou…. 

·        Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht. 

·        De mogelijkheid om je stage te combineren met een scriptieopdracht.

·        De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.  

·        Een enthousiast HR team vol professionals, maar ook een community van andere stagiaires.  

·        Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.  

·        Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.  

·        Een laptop en telefoon om mee te werken. 

·        Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Jette van Beek 06 43 61 44 07. Jette is het beste bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.  


Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.