Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij afgestudeerd en heb je tussen de 0 - 2 jaar werkervaring of wil jij je gaan omscholen en expert worden op het gebied van Microsoft? Dan mag je deze kans niet missen! 

Op 1 april 2019 start Avanade samen met Microsoft een “Expert Track” op diverse gebieden, zoals Azure Cloud, Software Engineering en Data & Analytics. Tijdens een diepgaande training van twee maanden, zal je door diverse experts getraind worden en na afloop in het bezit zijn van maar liefst twee Microsoft certificeringen! 

Dit is een unieke kans om in te stromen bij een internationaal bedrijf en onderdeel te worden van een ambitieus team van Microsoft professionals. Na deze twee maanden, zal je jouw kennis en expertise gaan inzetten op uitdagende projecten bij onze Enterprise klanten. 

Pas jij in ons expert track? 
  • Je hebt een HBO- of WO-diploma in een IT-richting op zak.
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring. 
  • Je hebt sterke affiniteit met, én enige ervaring in IT.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Jouw persoonlijkheid, energie en ambitie staan bij ons centraal. Heb je niet precies de juiste vooropleiding op vak, maar wél de juiste kennis en motivatie? Solliciteer dan alsnog.

Dit kan je van ons verwachten: 
  • Een betaald Expert Track in samenwerking met Microsoft. 
  • Een intensieve training waarin je minimaal twee erkende certificaten behaald.
  • Professionele en persoonlijke begeleiding.
  • Kortom, een mooie start als IT-professional bij een internationaal bedrijf! 

Solliciteren:
Wil jij graag een stap in je carrière maken en een echte Microsoft expert worden? Wil jij meewerken aan uitdagende projecten bij Enterprise klanten?
Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk.

Contact:
Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met een van onze recruiters, Rianne Coenen of Emma van den Berg, via 030 303 5432.
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.