Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Als Dynamics 365 CRM consultant werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je wordt onderdeel van onze wereldwijde digitalpractice en werkt in multidisciplinaire teams aan een breed scala van CRM/Digital Customer-projecten. Ons Nederlandse team bestaat uit ruim 50 collega’s.

Je ondersteunt en begeleidt implementaties van proposals tot de daadwerkelijke implementatie en afronding van projecten. Je verzamelt de requirements, eventueel in de vorm van workshops en maakt vervolgens samen met je team een design van de oplossing, die de bedrijfsprocessen van onze klanten op de beste manier ondersteunt en optimaliseert. Samen met een team van andere experts, zowel onshore als offshore, realiseer je de oplossing en werk je aan een naadloze implementatie.

Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. Sommige projecten kunnen een jaar duren, andere weer wat langer of korter. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw ontwikkeling. Op een typisch project werk je samen met een solution architect, delivery lead, technisch teamlead en (junior) CRM consultants en developers. Afhankelijk van jouw ambities en ervaringsniveau kan je doorgroeien naar de andere rollen, uiteraard met de juiste begeleiding. Mocht het je leuk lijken, dan kan je ook aangehaakt worden bij (pre-) salestrajecten. We hebben een grote offshore-workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het samenwerken met collega’s op afstand. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode.

Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden en dat staat garant voor uitdagende opdrachten bij interessante, vaak internationale klanten. Studiemogelijkheden zijn te over en mede dankzij de bedrijfsopzet, zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn.

“Wat ik het mooiste vind aan CRM binnen Avanade is, dat je niet alleen midden in de digitale workplacerevolutie zit, maar daarbij uitdagende projecten kan doen met leuke collega's. Daarnaast zijn er binnen Avanade meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en de internationale communities van collega’s die meer dan bereid zijn elkaar te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kun je met ondersteuning van je careeradvisor zelf richting geven aan je carrière en werken met de Microsoft-technieken die jou enthousiast maken.” – Reno, CRM consultant

Functie-eisen

 • Je hebt een passie voor technologie en ziet Microsoft-technologie als uitdaging.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Dynamics 365 CRM consultant of -developer.
 • Je hebt goede kennis van Dynamics CRM 365, certificering is een pré.
 • Je hebt gewerkt aan gave CRM-implementaties.
 • Daarnaast beschik je over een afgeronde bachelor- of masteropleiding.

Heb je ervaring met een ander CRM-platform en wil je de overstap maken naar Dynamics CRM? Dan dagen we je graag uit om te reageren!

Avanade biedt jou

 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma;
 • een goede pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Duygu Ciftci, via 030-303 5432.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.