Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Als Dynamics 365 CRM consultant werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je wordt onderdeel van onze wereldwijde digitalpractice en werkt in multidisciplinaire teams aan een breed scala van CRM/Digital Customer-projecten. Ons Nederlandse team bestaat uit ruim 50 collega’s.


Je ondersteunt en begeleidt implementaties van proposals tot de daadwerkelijke implementatie en afronding van projecten. Je verzamelt de requirements, eventueel in de vorm van workshops en maakt vervolgens samen met je team een design van de oplossing, die de bedrijfsprocessen van onze klanten op de beste manier ondersteunt en optimaliseert. Samen met een team van andere experts, zowel onshore als offshore, realiseer je de oplossing en werk je aan een naadloze implementatie.


Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. Sommige projecten kunnen een jaar duren, andere weer wat langer of korter. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw ontwikkeling. Op een typisch project werk je samen met een solution architect, delivery lead, technisch teamlead en (junior) CRM consultants en developers. Afhankelijk van jouw ambities en ervaringsniveau kan je doorgroeien naar de andere rollen, uiteraard met de juiste begeleiding. Mocht het je leuk lijken, dan kan je ook aangehaakt worden bij (pre-) salestrajecten. We hebben een grote offshore-workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het samenwerken met collega’s op afstand. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode.


Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden en dat staat garant voor uitdagende opdrachten bij interessante, vaak internationale klanten. Studiemogelijkheden zijn te over en mede dankzij de bedrijfsopzet, zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn.


“Wat ik het mooiste vind aan CRM binnen Avanade is, dat je niet alleen midden in de digitale workplacerevolutie zit, maar daarbij uitdagende projecten kan doen met leuke collega's. Daarnaast zijn er binnen Avanade meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en de internationale communities van collega’s die meer dan bereid zijn elkaar te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kun je met ondersteuning van je careeradvisor zelf richting geven aan je carrière en werken met de Microsoft-technieken die jou enthousiast maken.” – Reno, CRM consultant.


Jij maakt het verschil omdat:

 • Je passie hebt voor technologie en ziet Microsoft-technologie als een uitdaging;
 • Je minimaal 2 jaar ervaring hebt als Dynamics 365 CRM consultant of -developer;
 • Je goede kennis hebt van Dynamics CRM 365, certificering is een pré;
 • Je gewerkt hebt aan gave CRM-implementaties;
 • je over een afgeronde bachelor of master beschikt.

Waarom zou je voor Avanade kiezen?
 • Jouw toekomstige collega’s helpen je bij vragen en uitdagingen. Bovendien heerst er een prettige, informele werksfeer; 
 • Jouw kennis blijft op peil, omdat we onderling kennis delen met elkaar op allerlei manieren. Zo zijn onze focusgroep avonden, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee), een succes;
 • Met jouw passie kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt;
 • We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleid in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden; 
 • Ons kantoor is goed bereikbaar, zit vol met relaxte zithoekjes en heeft een gezellige coffee corner en gratis bedrijfsfitness op de begane grond;
 • We bieden de mogelijkheid om tijdens werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • We hebben zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, goede pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Oscar van Dijk op 06 3098 8742.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange! en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.