Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Functieomschrijving

Avanade is op zoek naar een Dynamics 365 Consultant met een primaire focus op Finance om ons ERP team te versterken. Krijg jij energie van het werken in een team van Microsoft professionals aan innovatieve oplossingen voor grote bedrijven? Lees dan snel verder! 

 
Als Dynamics 365 Finance Consultant ben je medeverantwoordelijk voor de delivery van grote Dynamics 365 Finance projecten. Je brengt de processen die bij onze klanten worden uitgevoerd op het gebied van Finance en verwante processen in kaart. Je verzamelt de requirements, eventueel in de vorm van workshops en maakt vervolgens samen met je team een design van de oplossing die de bedrijfsprocessen van onze klanten op de beste manier ondersteunt en optimaliseert. Samen met een team van andere experts, zowel onshore als offshore, zorg je ervoor dat de gewenste oplossing wordt opgeleverd, getest en geïmplementeerd. Hierbij word je gecoacht door meer ervaren collega’s en kan jij natuurlijk ook minder ervaren collega’s coachen. Je werkt ook mee aan de eventuele nazorg, zoals het organiseren en verzorgen van workshops voor de gebruikers.  

 

Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. Sommige projecten kunnen bijvoorbeeld een jaar duren, anderen weer wat langer of korter. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw ontwikkeling. Op een project werk je samen met een project manager, (technisch) architect, functionele consultants en developers. Als team werken jullie nauw samen met de key users van de klant en met elkaar.  

 

Functie-eisen 

 • Je hebt 3 tot 7 jaar ervaring met het implementeren van Dynamics 365 Finance (F&O en voorgaande versies). 
 • Je bent in staat om klantprocessen en requirements in het Finance domein snel te doorgronden en op basis hiervan een passende oplossing aan onze klanten te bieden. Je schroomt hierbij niet om aansluiting te zoeken bij gerelateerde processen in andere domeinen. 
 • Je hebt sterke kennis van de Finance processenD365 certificering is een pré. 
 • Je hebt een proactieve houding en je werkt graag samen in afwisselende teams met experts. Wij vinden het leuk om kennis te delen binnen ons team en hopen dat jij daar ook van houdt! 

 

 

Avanade past bij jou omdat: 

 • wij in jou investeren door middel van training en ontwikkeling; 
 • wij zorgen dat jij werkt in een goede sfeer; 
 • wij op allerlei manieren aan kennisdeling doen. Zo zijn onze kennis avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en gezelligheid! 

 

Avanade biedt jou 

 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop; 
 • serieuze carrièreontwikkeling; 
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma; 
 • een goede pensioenregeling; 
 • 26 vakantiedagen per jaar; 
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur); 
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s. 
 

Solliciteren 

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website.  

 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze recruiter Emma van den Berg op 0615874548 


Meer weten over werken bij Avanade? Check dan onze website en de verhalen van onze collega's op onze blog! Zo kan je o.a. blogs lezen van onze ERP collega's Lisa en Achraf.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.