Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Wil jij één van ‘s werelds grootste goede doelen, bierbrouwerijen of oliemaatschappijen helpen in hun digitale transformatie? Als Dynamics 365 CE consultant werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je wordt onderdeel van onze wereldwijde digital practice en werkt in multidisciplinaire teams aan een breed scala van Customer Experience-projecten. Ons team bestaat uit ruim 50 CRM consultants in Nederland, en ruim 38.000 collega’s wereldwijd.

Je ondersteunt en begeleidt klanten in hun digitale transformaties om de ervaring van hun consumenten te verbeteren en te digitaliseren. In workshops werk je samen met de klant en jouw team de optimale oplossing uit, die jullie vervolgens gaan realiseren. Je verfijnt en verduidelijkt user stories, bouwt en test de oplossing en brengt deze live samen met een team van andere experts - zowel onshore als offshore.

Wij helpen grote internationale bedrijven in diverse branches met hun digitale transformatievraagstukken, wat garant staat voor uitdagend werk aan grote en complexe projecten. Onze projecten duren van enkele maanden tot enkele jaren. Bij de inzet op projecten wordt rekening gehouden met jouw talent, vaardigheden en ontwikkeling. Op een typisch project werk je samen met een product owner, solution architect, delivery lead, technisch teamlead en (junior) Dynamics 365 CE consultants en developers. Afhankelijk van jouw wensen en ervaringsniveau kan je doorgroeien naar andere rollen, uiteraard met de juiste begeleiding. Mocht het je leuk lijken, dan kan je ook aangehaakt worden bij (pre-) salestrajecten of kan je helpen vorm te geven aan de interne organisatie. We hebben een grote offshore-workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het samenwerken met collega’s op afstand. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode.

Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op het hoogste niveau aan de slag wilt met Dynamics 365 CE en onderdeel wilt uitmaken van een gaaf internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden. Studiemogelijkheden zijn te over en mede dankzij de bedrijfsopzet, zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn. Maak het verschil in je carrière bij Avanade.

“Wat ik het mooiste vind aan Dynamics 365 CE binnen Avanade is dat je niet alleen midden in de digitale workplace revolutie zit, maar daarbij uitdagende projecten kan doen met leuke collega's. Daarnaast zijn er binnen Avanade meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en de internationale communities van collega’s die meer dan bereid zijn elkaar te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kun je met ondersteuning van je career advisor zelf richting geven aan je carrière en werken met de Microsoft-technieken die jou enthousiast maken.” – Reno, Dynamics 365 CE developer.

Jij maakt het verschil omdat:
  • Je passie hebt voor technologie en ziet Microsoft-technologie als uitdaging;
  • Je al minimaal 1 jaar ervaring hebt als Dynamics 365 CE developer;
  • Je goede kennis hebt van Dynamics 365 CE, Azure, certificering is een pré;
  • Je gewerkt hebt aan gave CRM-implementaties;
  • Je over een afgeronde bachelor of master beschikt.

Denk je dat je niet helemaal voldoet aan bovengenoemde maar heb je een can-do-mentaliteit en daag jij jezelf continu uit om nieuwe dingen te leren? Reageer dan alsnog!

Waarom zou je voor Avanade kiezen?

  • een diverse en inclusieve organisatie;
  • een aantrekkelijk salaris en extra benefits;
  • een focus op training en jouw ontwikkeling en groei;
  • interessante klanten en projecten;

We moedigen je aan om tijdens het wervingsproces openhartig met onze recruiters te spreken over je carrièreambities en verwachtingen. In ruil daarvoor zijn we toegewijd om transparant met jou te communiceren over onze intentie en doelen rond deze functie. 


Voel jij de match?
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 2 sollicitatiegesprekken. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 06 1587 4548.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.