Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Als Data & AI Solution Manager help je organisaties inzicht te krijgen in en waarde te halen uit hun data door gebruik te maken van de ongekende mogelijkheden van de geavanceerde technologieën in de Microsoft BI suite. Je komt aan tafel bij diverse C-levels uit de top 500 grootste bedrijven waar je in teamverbang innovatieve Data en Artificial Intelligence oplossingen verkoopt. Je bedenkt in teamverband innovatieve oplossingen gedreven door advanced analytics en machine learning technieken. Je schrijft voorstellen inclusief tijdsinschattingen, ontwerpt de architectuur en start het project op. 


Met je passie voor technologie inspireer je onze klanten en collega’s. Je begeleidt innovatie workshops, werkt aan proposities met je peers uit het Advanced Analytics team of andere business units en brengt deze in de markt. Je bent een vraagbaak voor onze klanten en een sparringpartner voor onze architecten. Voor een aantal projecten ben je verantwoordelijk voor de Delivery.


Jij maakt het verschil omdat:

 • Je minimaal 5 jaar relevante pre-sales ervaring heb en zelfstandig een sales cycle kan drijven.  
 • Je een stevige achtergrond als Analytics/Business Intelligence architect hebt.
 • Je hebt ervaring hebt met solution design, estimation en delivery van projecten.
 • Je gedegen kennis hebt van Data Warehousing, Azure, DataBricks en PowerBI.
 •  Je ervaring hebt met Enterprise klanten.
 • Je een afgeronde bachelor of master opleiding hebt. Wij zijn trots op:

 • onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
 • onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
 • de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
 • de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
 • de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel; 
 • onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.

Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Duygu Ciftci via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook en Instragram pagina’s.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.