Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Corporate Functions

Functieomschrijving

Als recruiter bij Avanade adem je de organisatie. Je maakt werk van ons diversiteitsbeleid en je bent bereid je mening te geven om Avanade’s groeiambitie te verwezenlijken. We verwachten van jou een can do mentaliteit en we geven er veel vertrouwen voor terug. Bij Avanade staat de mens centraal: jij, je collega’s en jouw kandidaten. Je kandidaten zijn stuk voor stuk Microsoftprofessionals met een hart voor de techniek die elke dag willen bijleren, net als jij! 

Voor onze talent communities werven en benaderen we kandidaten op alle niveaus: van junior tot C-level. Je managet het recruitmentproces van begin tot eind, onderhoudt contact met de talent community leads, ontwikkelt nieuwe (online) promoties, organiseert inhouse-recruitmentevenementen of kennisdelingssessies. Kan iets beter of slimmer? In ons talent acquisition team wordt jouw stem gehoord en geniet je alle ruimte om je werk zelf in te vullen: geen dag is hierdoor hetzelfde.

Binnen ons truly human recruitmentproces draait alles om de candidate experience. Jouw kandidatuur vormt hier geen uitzondering op. Nadat je solliciteert nemen we snel contact op om kennis te maken. De procedure bestaat uit drie rondes. Na afloop van elk gesprek krijg je snel feedback en nieuws over het vervolg van de procedure. We hopen je snel te spreken!
     

“Deze rol heeft het allemaal. Het bedrijfskundige aspect, het commerciële aspect alsook het HR-aspect. Je leert enorm veel als recruiter bij Avanade, omdat je je bezighoudt met alles wat met recruitment te maken heeft. Het werk is erg dynamisch en je kan er al je creativiteit in kwijt. Los van het uitdagende werk is het ook nog eens een prachtig bedrijf met hele toffe collega’s” – Duygu, Recruiter bij Avanade.


Wij willen jou, omdat:

 • Je minimaal 3 jaar ervaring als IT-recruiter hebt.
 • Je beschikt over een afgeronde bacheloropleiding, bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde, MER, commerciële economie, HRM of communicatie.
 • Je commercieel, creatief en enthousiast bent.
 • Je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Je goede organisatorische vaardigheden hebt en goed bent in het houden van overzicht.

Avanade biedt jou:

 • een bonusregeling, een bestickerde lease-auto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma;
 • een goede pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • gratis bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s;
 • de mogelijkheid om je binnen werktijd in te zetten voor corporate responsibility of een goed doel!

Solliciteren

Solliciteren doe je via de webisite. Voldoe je niet aan de functie-eisen, maar denk je toch dat we goed matchen: aarzel dan niet en solliciteer!


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met Anneke de Boer of Duygu Cifci via 030 303 5432 of e-mail naar nl.recruitment@avanade.com.

 

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.