Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Human Resources

FunctieomschrijvingKrijg jij energie van het werven en selecteren van top tech talent? Het Recruitment team van Avanade is op zoek naar een ervaren IT Recruiter ons gaat helpen de organisatie te laten groeien. Wil jij werving van ervaren professionals combineren met het managen van onze campus recruitment team en activiteiten? Lees dan verder!

In deze rol ben je zowel verantwoordelijk voor het werven van IT professionals (o.a. business analyst, project managers, developers, IT consultants) als voor de coördinatie van onze campus recruitment activiteiten. Als ervaren recruiter in ons Talent Acquisition-team ben je verantwoordelijk voor het volledige end-to-end recruitment proces, van candidate sourcing tot aanbieding. Jij weet talent te vinden via verschillende kanalen, bijvoorbeeld via online platforms als LinkedIn of juist persoonlijk via events en workshops. Jij bent op je best in deze dynamische rol waarin je nauw samenwerkt hiring managers. Dagelijks heb je veel contact met jouw partners in de business waarbij je samen de beste strategie bepaald op basis van inzichten uit de markt en jouw ervaring. Als campus lead ben je verantwoordelijk voor onze campus strategie, relaties met het hoger onderwijs en het studentenleven, en stuur je onze werkstudenten aan. Met jouw project management skills til je onze huidige activiteiten naar een hoger niveau en ontwikkel je nieuwe succesvolle initiatieven. Kortom, met jouw skills ga jij Avanade helpen om verder te groeien!

Als recruiter sta je midden in de organisatie, wat betekent dat je veel collega's zult leren kennen en alles binnen Avanade zult meemaken. Elke dag zijn we bezig met veel verschillende projecten, bedenken we nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, spreken we kandidaten, gaan we naar evenementen, etc. Dit maakt ons een team met veel energie en creatieve ideeën! 

Jouw werkzaamheden omvatten:

 • Het begeleiden van het gehele recruitment proces. Tijdens het recruitment proces ben jij het aanspreekpunt voor de kandidaat waarin je zorgt voor een optimale candidate experience. Het actief sourcen van talent via diverse kanalen (o.a. LinkedIn, referrals en events);
 • Het meedenken en bijdragen aan onze recruitment strategie om zo te voorzien in de recruitment demand;
 • Het opbouwen van een goede relatie met onze interne stakeholders waarin je een adviserende rol op je neemt.
 • Het aansturen en begeleiden van ons campus recruitment team. Ook zal je de relaties met onderwijsinstellingen onderhouden en verder uitbouwen.
 • Campus strategie verder ontwikkelen.
 • Ontwerpen en organiseren van recruitmentevenementen.

Het team

Je wordt onderdeel van het recruitment team van Avanade Nederland. Dagelijks krijgen wij veel energie van het vinden van het top talent voor Avanade. We werken hierbij nauw samen met elkaar en andere teams zoals Recruitment Marketing, HR, Legal en Marketing. Wij staan midden in de organisatie en er heerst bij ons altijd een goede sfeer. Doordat we onderdeel zijn van een Europees team krijgen wij de kans om onze best practices te delen maar ook te leren van de best practices van onze Europese collega’s.Wie ben jij?

 • Jij begrijpt wat mensen motiveert en waarom recruitment belangrijk is voor het succes van een organisatie. Je bent energiek, resultaatgericht en een teamspeler.
 • Je hebt enkele jaren ervaring als IT recruiter en wil graag aan de slag in een organisatie waar je een partner bent voor de business.
 • Jouw sterke communicatie- en presentatie skills, heb je ontwikkeld in een consultancy omgeving.
 • Je hebt ervaring met het werven van studenten, samenwerken met onderwijsinstellingen en het studentenleven.
 • Ervaring met verschillende projecten en werkzaamheden tegelijk te managen.
 • Jij hebt een afgeronde Bachelor of Master opleiding;
 • Jij bezit een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.Kijk voor meer informatie op onze website of lees de verhalen van onze medewerkers op onze blog: Be Orange!


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.