Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Als cloud solution architect speel je een cruciale rol in de uitbreiding van onze clouddienstverlening. Binnen de cloud market unit bieden we Azure-, cloud app modernization -en cloudtransformationoplossingen. Je komt aan tafel bij diverse C-levels en weet je weg snel te vinden bij een klant. Op basis van de klantbehoefte definieer en presenteer je cloudstrategieën en -oplossingen die waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Je schrijft voorstellen en ontwerpt de architectuur voor cloudmigraties en modernisaties, inclusief tijdsinschattingen. Waar nodig zie je als leadarchitect toe op de delivery van de oplossingen, binnen tijd en budget. We hebben een grote offshore workforce, en dat betekent dat je delen van het project onderbrengt bij onze offshore collega’s. Onderdeel van je deliveryverantwoordelijkheid is de qualityassurance. Naast je delivery-verantwoordelijkheid krijg je een salestarget en heb je P&L-verantwoordelijkheid.

Voor onze klanten ben jij een trusted-advisor: je geeft advies en aanbevelingen over hoe Microsofts cloudtechnologieën het beste ingezet kunnen worden om de bedrijfsresultaten van de klant te verbeteren en bouwt hiermee aan langdurige relaties. Je beschrijft en geeft vorm aan de strategie en realisatie van de cloudoplossingen, inclusief belangrijke deliveryfases voor de transformatie en migratie naar nieuwe operating -en servicemodellen, zoals DevOps. Je werkt nauw samen met de cloud market unit director, andere cloud solution architects, infrastructure -en application consultants en salescollega’s.

Je acteert als SME in cloud solution architectuur en definieert samen met je team onze cloudportfolio. Ook ondersteun je collega’s in het verrijken van hun cloud-expertise en speel je een belangrijke rol in kennisdeling, zowel in Nederland als in onze Europese en wereldwijde community.

Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op hoog niveau aan de slag wilt met Microsoft-technologie en onderdeel wilt uitmaken van een enthousiast internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden en dat staat garant voor uitdagende opdrachten bij interessante, vaak internationale enterprise-klanten. Bij ons zijn jouw studiemogelijkheden groot, en mede dankzij de bedrijfsopzet zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring binnen de consultancy als Microsoft-infrastructuur- of applicatieconsultant.
 • Je bent Microsoft-gecertificeerd; MCSE of MCSD, een certificering in Azure en/of Office 365 is een pre.
 • Je hebt ervaring met verschillende cloud delivery modellen (IaaS, PaaS, SaaS, BPaaS etc) in Public en Private Cloud.
 • Je hebt ervaring met agile-werkwijzen en past DevOpsmethodieken toe.
 • Je hebt stevige ervaring in (pre-) sales en het schrijven van voorstellen, inclusief calculaties.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen.
 • Je hebt een passie voor technologie en ziet Microsoft-technologie als uitdaging.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Avanade biedt jou


 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma;
 • een goede pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra’s.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met een van onze recruiters, Emma van den Berg via 06 15 87 45 48 of 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina: www.facebook.com/AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.