Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Bij Avanade helpen we bedrijven bij het introduceren van nieuwe technologieën door diepgaande expertise te bieden in verschillende domeinen met een hoge focus op kwaliteit. Als Back-end Developer met ervaring binnen de Microsoft stack heb je een sleutelrol bij de ontwikkeling en implementatie van verschillende technologielandschappen en applicaties. Je zal samenwerken met verschillende stakeholders, technologisch management, development teams en collega’s om de ontwikkeling van end-to-end-oplossingen te stimuleren. Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling. Binnen Avanade werken we voornamelijk met scrum. Op een typisch project werk je samen met een projectteam, wat vaak bestaat uit een scrum master, lead developer, user experience designer en andere developers. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het samenwerken met collega’s op afstand.   


Als back-end developer richt je je op het ontwikkelen en testen van kritische bedrijfsoplossingen, het ontwerpen en implementeren van innovatieve applicaties op basis van .NET en Azure services zoals Azure Dataplatform of andere geavanceerde componenten van het. Microsoft-stack. Je levert professioneel advies over grote bedrijfsinitiatieven met behulp van de Microsoft-technologieën, waaronder webservices, bedrijfsportals en mobiele applicaties. Door deel te nemen aan grote projecten scherp je jouw managementvaardigheden, technische competenties, planning en coachingcapaciteiten verder aan.


Jij maakt het verschil omdat:

 • Je ervaring hebt met en ontzettend enthousiast bent over programmeren met .Net, Azure en SQL Azure.
 • Je ervaring hebt met API Management en Azure Integration Services.
 • Je minimaal 2 jaar relevante IT-werkervaring hebt.
 • Je woonachtend bent in Nederland en in Nederland kan werken.
 • Je beschikt over een afgeronde bachelor- of masteropleiding richting Informatica of aanverwante studie.


Waarom zou je voor Avanade kiezen?

 • Jouw toekomstige collega's helpen je bij vragen en uitdagingen. Bovendien heerst er een prettige, informele werksfeer.
 • Kennisontwikkeling staat bij ons centraal, en we borgen dit zowel door formele trainingsmogelijkheden aan te bieden als ook middels informele avonden waar peers onderling hun kennis delen;
 • Met jouw passie kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt;
 • We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleidt in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • We bieden de mogelijkheid om tijdens werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • We hebben zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, goede pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. 


Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.