Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Als Azure Integration Specialist ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en de nazorg van integraties tussen interne en externe systemen bij onze klanten met behulp van Azure Integration Services. Je verzamelt de benodigde wensen en eisen met de klant en brengt in kaart waar kansen en uitdagingen liggen. Op basis van deze informatie adviseer je de klant over de oplossingsrichting en ontwikkel je samen met het projectteam het eindproduct.  

In jouw rol houd je je bezig met verschillende componenten binnen Azure, zoals Logic Apps, Azure Functions, API Management, Service Bus, Storage, Event Grid, App Services, WCF-services en Web API. Daarnaast gebruik je Azure DevOps als repository en worden de pipelines (YAML) ingezet om meerdere malen per dag de code te integreren, kwaliteit te waarborgen en automatische deployments te doen naar Azure.  

Naast de technische kant van de functie, staat samenwerking binnen en buiten het team centraal. Dat betekent dat je de nodige communicatievaardigheden bezit en makkelijk kan schakelen met collega's in het team en met stakeholders daarbuiten.  

In de medior rol zal je naast de hierboven genoemde werkzaamheden ook een belangrijke lead rol vervullen binnen het team en zul je regelmatig met de Solution Architect samenwerken om tot de juiste oplossingsrichting te komen.  

Avanade bouwt oplossingen voor de gaafste bedrijven van Nederland in diverse branches. Dat maakt het werk leuk en zorgt tegelijkertijd voor kansen om jezelf te ontwikkelen, uitdaging en afwisseling.  

Binnen Avanade werken we voornamelijk met Scrum. Op een typisch project werk je samen in een Scrum team, wat bestaat uit de Developers, een Scrum Master en de Product Owner.    

Jij maakt het verschil omdat: 

 • Je de passie en enthousiasme hebt om mooie dingen te bouwen;
 • Je graag nieuwe dingen leert en je kennis uit wil breiden; 
 • Je minimaal 2 jaar relevante IT-werkervaring hebt; 
 • Je de Nederlandse taal en Engelse taal spreekt; 
 • Je kennis hebt van Azure Integration Services, Azure DevOps, C#, .Net (Core) en het bouwen van SOAP/REST services; 
 • Je beschikt over een afgeronde bachelor- of masteropleiding richting Informatica of aanverwante studie. 
 

Waarom zou je voor Avanade kiezen? 

 • Jouw toekomstige collega's helpen je bij vragen en uitdagingen. Bovendien heerst er een prettige, informele werksfeer; 
 • Kennisontwikkeling staat bij ons centraal, en we borgen dit zowel door formele trainingsmogelijkheden aan te bieden als ook middels informele avonden waar peers onderling hun kennis delen; 
 • Met jouw passie kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt;  
 • We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleidt in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden; 
 • We bieden de mogelijkheid om tijdens werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;  
 • We hebben zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, goede pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.  

Voel jij de match? 

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. 

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.