Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een afstudeerstage en geïnteresseerd in de nieuwste Microsoft-technologie? Kom afstuderen bij Avanade! De eerstvolgende afstudeermogelijkheid voor hbo-studenten is 1 september 2019. De startdatum voor WO-studenten is in overleg.

Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een toffe afstudeerstage doen. Als jij een IT-achtergrond hebt en geïnteresseerd bent in Microsoft-technologie dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens je afstudeerstage leer jij meer over Avanade als bedrijf en krijg je de kans om te ontdekken hoe wij projecten uit voeren bij onze klanten. 

Avanade heeft verschillende afstudeeropdrachten ontwikkeld voor ambitieuze studenten met een passie en talent voor Microsoft-technologie. Ook staan wij altijd open voor goede ideeën en initiatieven voor opdrachten. Als jij een leuk idee hebt voor een afstudeeropdracht dan gaan wij samen met jou aan de slag om deze vorm te geven.

Stuur een mail naar emma.van.den.berg@avanade.com om een overzicht te krijgen van de nieuwste afstudeeropdrachten.


Wij willen jou omdat:

 • je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie;
 • je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht;
 • je een IT gerelateerde bachelor of master opleiding volgt.

Wat bieden wij?

 • Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën
 • een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;
 • een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;
 • een stagevergoeding (Bachelor €500,-, Master €600,-);
 • een laptop;
 • een Microsoft Certificaat cadeau;
 • flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen;
 • bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;
 • een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.

Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website.

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze Campus Recruiter Emma van den Berg door te mailen naar emma.van.den.berg@avanade.com of bel naar 06 15 87 45 48

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.