Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze wo student en heb je interesse om je te verdiepen in video analytics? Bij Avanade hebben we veel interessante afstudeeropdrachten op het gebied van Software Engineering. Je focust je tijdens je stage op het schrijven van jouw afstudeeronderzoek, maar je bent ook onderdeel van ons Software Engineering (SE) team. Afstuderen bij SE kan op veel verschillende thema’s waarvan video analytics er één is. Als jij interesse hebt in heb in video analytics kan jij aan de slag met de volgende opdracht:


Omschrijving  

In het veld van video analytics is het niet alleen belangrijk om te weten wat er in één frame te zien is, maar ook om over verschillende frames heen patronen te herkennen. Een auto herkennen die naar een zebrapad rijdt is niet zo spannend, tot er ook mensen gedetecteerd worden en de auto niet stopt. 

In dit onderzoek kijk je naar de mogelijkheden om op grote schaal video analytics toe te passen in wat de industrie de “Intelligent Edge” noemt, dat betekent dat we devices neerzetten die dichtbij de plek opereren waar de data verzameld wordt. Als je video analytics gaat gebruiken in combinatie met edge computing los je een hoop privacyvraagstukken op en krijg je er een hoop performance uitdagingen bij. Daarnaast is het belangrijk om de uitkomsten van de edge weer te combineren.  

Denk bijvoorbeeld aan real-time verkeersanalyses voor een hele stad, veiligheid voor een bouwplaats, het herkennen van groepen mensen en hoe zij reageren op de attracties in een attractiepark.  

 

Samen met Avanade formuleer je een onderzoeksvraag om te onderzoeken hoe video analytics en edge computing samen ingezet kunnen worden. 


Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 


Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. 

   


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.