Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Genereer epische 3D omgevingen vanuit technische tekeningen en verbind ze aan een digital twin in de cloud! Klinkt jou dit als muziek in de oren en zou jij hier onderzoek naar willen doen tijdens je afstudeerstage? Dan ben je bij Avanade aan het juiste adres! 

 

Opdracht  

Je kan van alles een digital twin maken, maar het meest voorkomende voorbeeld is toch wel de “Connected Building”. Je maakt dan een digitale representatie van de werkelijkheid, die up-to-date wordt gehouden door middel van IoT. Dit proces start je vaak met het vertalen van digitale technische tekeningen en spreadsheets naar een digital twin. Dit kost elke keer weer tijd en spreekt ook niet echt tot de verbeelding. Zou het niet veel mooier zijn als je die bestanden automatisch om kan zetten naar een digital twin? En kun je van diezelfde bestanden ook nog een 3D omgeving maken waar je in rond kan lopen? Laten we nog een stap verder gaan, als je een 3D omgeving hebt van het gebouw, kun je alvast virtuele apparaten en sensoren neerzetten, die kunnen dan data kunnen sturen naar onze digital twin. Zo kun je al spelenderwijs aan onze klanten laten zien wat een digital twin nou eigenlijk in houdt, zonder ook maar een stap te zetten in een echt gebouw.  

 

Heb jij al ervaring met 3D omgevingen? Wil je daar nog meer over leren en heb jij goede ideeën over wat er nog meer mogelijk is? Ga met ons het gesprek aan, en wie weet bouw jij bij ons de ultieme digital twin showcase! 

 

 

Dit zijn wij  

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.  Wij willen jou omdat…. 


 • Je een HBO student bent opzoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van software engineering;
 • Je interesse hebt in je bezig houden met het maken van 3D omgevingen; 
 • Je hebt interesse en wellicht al enige ervaring met .NET, Unity, Game Engines;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Begrippen zoals pro-activiteit en enthousiase zijn je op het lijf geschreven. 

   

  Avanade biedt jou…. 


    • Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom Covid-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.   
    • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied. 
    • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires. 
    • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
    • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week. 
    • Een laptop om mee te werken. 
    • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

   

  Solliciteren 

  Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

   

  Contact 

  Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Annemarie via +31 6 82 85 68 79. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 


  Nu solliciteren

  Deze vacature delen:

  Delen Facebook Twitter Email

  Over Avanade

  Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.