Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

 

Opzoek naar een afstudeerstage vanaf februari 2020 en wil jij onderzoek doen op het gebied van algorithmes? Als student bij Avanade focus jij je tijdens je stage op het schrijven van jouw afstudeeronderzoek maar ben je ook onderdeel van ons Software Engineering (SE) team. Afstuderen bij SE kan op veel verschillende thema’s. Als jij interesse hebt in algorithmes kan jij aan de slag met de volgende opdracht:


Omschrijving  

Het herkennen van nummerplaten, detecteren van gezichten en automatisch herkennen van beschadigingen op producten, dit zijn maar een paar toepassingen van computer vision. Hoewel we deze techniek in zoveel toepassingen tegenkomen, moet je bij elke nieuwe toepassing weer nadenken over welk algoritme het beste past. 

 

In jouw thesis research ga je op zoek naar welke attributen belangrijk zijn om aan te tonen welk algoritme het meest geschikt is voor een nieuwe case. Wanneer is snelheid belangrijker dan accuracy, hoeveel rekening moet je houden met rekenkracht tegenover de kosten van de hardware waar je op draait? Hoe meet je deze attributen en kun je dat doen in een controleerbare testomgeving?  


Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 


Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. 

   

  

 Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.