Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze hbo of wo student en ben je op zoek naar een afstudeerstage op het gebied van Software Engineering? Avanade is een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van Microsoft technologie en wij hebben veel interessante openstaande opdrachten voor afstudeerders. Lees snel verder om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen!


Omschrijving  

De tijd van jQuery is inmiddels ruim voorbij en JavaScript frameworks zoals React en Vue zijn in opmars, dit komt omdat deze frameworks het mogelijk maken om je applicatie op te delen in componenten, om zo het development proces te versnellen. Het klinkt natuurlijk fantastisch, maar het resultaat is alsnog 1 grote monolithische applicatie. Maak je een wijziging in 1 component, dan moet je de hele applicatie opnieuw deployen. 

 

Een evolutionaire stap wordt gezet bij het introduceren van micro frontends. Hierbij heb je een webapplicatie waarbij de UI is opgebouwd uit meerdere micro frontends. Een voorbeeld van zo’n applicatie is de webapplicatie van Amazon, waarbij onderdelen van een pagina zoals reviews, product details en prijscomponenten afzonderlijke micro fontends zijn. Als één frontend wordt aangepast, hoeft alleen dat stukje code opnieuw gedeployed te worden. Bijkomend voordeel is dat deze micro frontends door verschillende teams onderhouden kunnen worden. 

 

Tijdens je stage ga je een webapplicatie bouwen die de kracht van micro frontends bewijst. Ga je op zoek naar de beste manier om met een headless CMS een compositie te maken van verschillende frontends, onderzoek je liever hoe je verschillende frameworks kan gebruiken voor de micro frontends of ligt voor jou de uitdaging bij een migratie van een legacy site naar een micro frontend omgeving met zo min mogelijk downtime? Samen met Avanade bedenk je een opdracht die precies bij jou past. 

 

Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 


Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem dan contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. 
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.