Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

 Heb jij interesse in Software Engineering en wil je je daar mee bezig houden tijdens je afstudeerstage? Kom dan afstuderen bij Avanade! Je gaat aan de slag binnen ons SE team met de nieuwste Microsoft technologie. Lees hieronder verder over de inhoud van de opdracht en wie weet start jij bij ons in februari! 


Omschrijving   

De meeste developers hebben geen diepe kennis van machine learning. Gelukkig zijn machine learning frameworks steeds toegankelijker geworden. Zo heb je TensorFlow van Google of Custom Vision van Microsoft, beide frameworks beloven razendsnelle resultaten, in de praktijk valt dit echter tegen. Zowel TensorFlow als Custom Vision hebben voor- en nadelen, maar hoe weet je welk framework het beste is voor je nieuwe object detection prototype? 

 

Het doel van een machine learning test bench is om aan de hand van een dataset verschillende experimenten te automatiseren. Is de accuracy van het model bijvoorbeeld beter als we alle afbeeldingen verkleinen of is het beter om een beetje noise toe te passen? Hoeveel afbeeldingen hebben de verschillende frameworks nodig om een prototype te kunnen bouwen? Door de verschillende stappen te automatiseren kun je sneller aan de slag met het ontwikkelen van de software. 

 

Wil jij met de nieuwste machine learning frameworks aan de slag? Kom dan langs bij Avanade, wij werken deze opdracht het liefst samen met jou uit. Als onderdeel van jouw stage doe je onderzoek naar de beste manier om de verschillende frameworks tegen elkaar te testen en bouw je een prototype die jouw resultaten bewijst. 

 

   

Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.