Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

The twins are taking over! Eén digital twin maken is kinderspel, maar wanneer je er meer hebt kunnen ze ook met elkaar interacteren. Lijkt het jou leuk om hier onderzoek naar te doen tijdens jouw afstudeerstage? Dan ben je bij Avanade aan het juiste adres!  

 

Opdracht  

Misschien wel het meest gebruikte buzzword op het moment: Digital Twins. Maar wat is een digital twin nou precies? Het begint allemaal met een verbonden digitale replica van een fysieke omgeving. Meer niet, maar wanneer je die basis hebt kun je daar allerlei nieuwe functionaliteiten op bouwen. Je kan er inzichten uithalen of simulaties mee draaien. Die digital twin kan dan weer interacteren met andere systemen. Denk bijvoorbeeld aan updates sturen naar een CRM-systeem, of de status bijwerken van een ERP applicatie. Maar nog veel interessanter is wanneer een digital twin kan interacteren met een andere twin. Of misschien is jouw digital twin wel onderdeel van een hiërarchie van digital twins, die allemaal met elkaar praten. De auteur van deze opdracht probeert zich in te houden om niet The Matrix-achtige scenario’s op te trommelen. 

 

Er zijn veel scenario’s te bedenken waarbij interactie tussen twins waardevol kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een auto, de digital twin van een auto bestaat uit allerlei sensorwaardes, snelheid, GPS, temperatuur van de motor. Hier kun je waardevolle inzichten uit halen. Maar je kan natuurlijk ook de digital twins van al die auto’s samen gebruiken voor andere systemen, bijvoorbeeld een ride sharing app, of een vloot van zelfrijdende auto’s! Een ander scenario is dat je in een dergelijk systeem ook gesimuleerde digital twins zou kunnen toevoegen, om bepaalde functionaliteiten te testen.  

 

Waar denk jij aan bij digital twins? Als jij je wil verdiepen in deze hippe technologie, en meer wil leren over Internet of Things en Digital Twins, kom dan eens virtueel op gesprek! Neem vooral ook je eigen ideeën mee, en wie weet kun jij straks aan de slag met een stage bij Avanade. 

 

Dit zijn wij  

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat…. 


   • Je een HBO student bent opzoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van Software Engineering; 
   • Je interesse hebt in de Internet of Things; 
   • Je hebt interesse en wellicht al enige ervaring me.NET en Azure; 
   • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels; 
   • Begrippen zoals pro-activiteit en enthousiasme zijn je op het lijf geschreven. 

 

Avanade biedt jou…. 


   • Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom Covid-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.   
   • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied. 
   • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires. 
   • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
   • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week. 
   • Een laptop om mee te werken. 
   • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Annemarie via +31 6 82 85 68 79. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.